Трамп вријеђао ТВ водитељку

Предсједник САД Доналд Трамп наставио је нападе на медије и ругао се познатој ТВ водитељки на свом Тwитер налогу. У коментару на Тwиттеру вријеђао је водитељку јутарњег програма на ТВ МС НБЦ, Мику Бжежински, и њеног вјереника Џоа Скарбороуа, који воде емисију "Морнинг Џо", преноси Глас Америке.

Свијет 30.06.2017 | 08:26
Трамп вријеђао ТВ водитељку
"Чуо сам да слабо гледана емисија "Морнинг Џо" лоше говори о мени. (Ја је не гледам више). Па како су онда луда Мика, са ниским коефицијентом интелигенције, и психопата Џо три ноћи заредом, уочи Нове године, долазили у Мар-а-Лаго и инсистирали да ми се придруже. Њој је лице било јако крваво од фејс-лифтинга. И одбио сам их!", написао је предсједник САД на Тwиттеру.



Пар је саопштио да су одлазили у Мар-а-Лаго, Трампово имање на Флориди, да уговоре интервју с њим мјесец дана прије инаугурације. Иако се Трамп појављивао у њиховој емисији прије него што је и званично ступио на дужност, откад су почели да га критикују, он је кренуо у нападе на њих.

Директор за комуникације Бијеле куће Ден Скавино такође се укључио у Тwиттер преписку и написао да су "глупа Мика и њен љубавник, љубоморни Џо, збуњени и тужни откад им предсједник више не одговара на позиве. Лудо".

Телевизија НБЦ, на којој се емитује емисија "Морнинг Џо" у саопштењу наводи да је "тужан дан за Америку у коме предсједник проводи вријеме у малтретирању, лагању и ситним личним нападима, умјесто да ради свој посао."

Извор: Агенције

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Зоол

30.06.2017 07:53

Ово пљување у даљ је изгледа сада фенси у свијету јос ако пљуцнеш и Трампа онда си прави новинар а када тај исти Трамп одговори коцијаским језиком истим тим којим њему свашта говоре онда је он овакав и онакав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦООЛ

30.06.2017 08:08

Слично је и код нас. Мало-мало па лакташки делија оплете по новинарима, на овај или онај нацин. Арогантно, бахато, с подозрењем. Милорад

ОДГОВОРИТЕ