Tramp vrijeđao TV voditeljku

Predsjednik SAD Donald Tramp nastavio je napade na medije i rugao se poznatoj TV voditeljki na svom Twiter nalogu. U komentaru na Twitteru vrijeđao je voditeljku jutarnjeg programa na TV MS NBC, Miku Bžežinski, i njenog vjerenika Džoa Skarboroua, koji vode emisiju "Morning Džo", prenosi Glas Amerike.

Svijet 30.06.2017 | 08:26
Tramp vrijeđao TV voditeljku
"Čuo sam da slabo gledana emisija "Morning Džo" loše govori o meni. (Ja je ne gledam više). Pa kako su onda luda Mika, sa niskim koeficijentom inteligencije, i psihopata Džo tri noći zaredom, uoči Nove godine, dolazili u Mar-a-Lago i insistirali da mi se pridruže. Njoj je lice bilo jako krvavo od fejs-liftinga. I odbio sam ih!", napisao je predsjednik SAD na Twitteru.



Par je saopštio da su odlazili u Mar-a-Lago, Trampovo imanje na Floridi, da ugovore intervju s njim mjesec dana prije inauguracije. Iako se Tramp pojavljivao u njihovoj emisiji prije nego što je i zvanično stupio na dužnost, otkad su počeli da ga kritikuju, on je krenuo u napade na njih.

Direktor za komunikacije Bijele kuće Den Skavino takođe se uključio u Twitter prepisku i napisao da su "glupa Mika i njen ljubavnik, ljubomorni Džo, zbunjeni i tužni otkad im predsjednik više ne odgovara na pozive. Ludo".

Televizija NBC, na kojoj se emituje emisija "Morning Džo" u saopštenju navodi da je "tužan dan za Ameriku u kome predsjednik provodi vrijeme u maltretiranju, laganju i sitnim ličnim napadima, umjesto da radi svoj posao."

Izvor: Agencije

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Zool

30.06.2017 07:53

Ovo pljuvanje u dalj je izgleda sada fensi u svijetu jos ako pljucneš i Trampa onda si pravi novinar a kada taj isti Tramp odgovori kocijaskim jezikom istim tim kojim njemu svašta govore onda je on ovakav i onakav.

ODGOVORITE
Name

COOL

30.06.2017 08:08

Slično je i kod nas. Malo-malo pa laktaški delija oplete po novinarima, na ovaj ili onaj nacin. Arogantno, bahato, s podozrenjem. Milorad

ODGOVORITE