Наташа Беквалац открила велику тајну

Наташа Беквалац је захвална Влади Георгиеву што јој је пре 17 година помогао да започне естрадну каријеру. Атрактивна Новосађанка је, упркос жељи родитеља да упише факултет, решила да се бави певањем. Велику подршку пружио јој је тата Драгољуб, који ју је спојио с талентованим музичарима, а један од њих био је Георгиев.

Србија 30.06.2017 | 08:10
Наташа Беквалац открила велику тајну
''Рекла сам мами и тати да могу да упишем ДИФ, али да желим да се бавим музиком. Тата ми је казао: „Океј, хајде да видимо на који начин хоћеш да се бавиш музиком.“ Рекла сам му да су фестивали интересантни за неафирмисане особе као што сам ја. И онда ме је тата спојио с Дошкетом, који ми је написао песму ''Лажи ме'', а он је иначе из Новог Сада'', испричала је Ната у једној емисији и додала:

''Он је рекао да постоји само један музичар и аранжер, који је врло млад и талентован - Владо Георгиев. Отишли смо у Београд да га упознамо. Владо је био помало незаинтересован, али као Црногорац је познавао организаторе музичког фестивала у Херцег Новом. Рекао ми је: „Могу да те убачим тамо да пјеваш.“ Размишљали смо како тај наступ треба да изгледа и он ми је рекао да постоји једна супер креаторка у Београду, Драгана Огњеновић, и да одемо тамо да видимо неку супер хаљину'', рекла је Наташа.

Наташа је прихватила Владине савете и врло брзо постала једна од најпопуларнијих певачица у Србији, а медији су их доводили у љубавну везу.

На питање да ли је Владо био заљубљен у певачицу, Ната је својевремено уз осмех одговорила:

''Можда је Георгиев био луд за мном, али ја нисам приметила. Ми смо веома добри пријатељи'', рекла је Наташа.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар