Nataša Bekvalac otkrila veliku tajnu

Nataša Bekvalac je zahvalna Vladi Georgievu što joj je pre 17 godina pomogao da započne estradnu karijeru. Atraktivna Novosađanka je, uprkos želji roditelja da upiše fakultet, rešila da se bavi pevanjem. Veliku podršku pružio joj je tata Dragoljub, koji ju je spojio s talentovanim muzičarima, a jedan od njih bio je Georgiev.

Srbija 30.06.2017 | 08:10
Nataša Bekvalac otkrila veliku tajnu
''Rekla sam mami i tati da mogu da upišem DIF, ali da želim da se bavim muzikom. Tata mi je kazao: „Okej, hajde da vidimo na koji način hoćeš da se baviš muzikom.“ Rekla sam mu da su festivali interesantni za neafirmisane osobe kao što sam ja. I onda me je tata spojio s Došketom, koji mi je napisao pesmu ''Laži me'', a on je inače iz Novog Sada'', ispričala je Nata u jednoj emisiji i dodala:

''On je rekao da postoji samo jedan muzičar i aranžer, koji je vrlo mlad i talentovan - Vlado Georgiev. Otišli smo u Beograd da ga upoznamo. Vlado je bio pomalo nezainteresovan, ali kao Crnogorac je poznavao organizatore muzičkog festivala u Herceg Novom. Rekao mi je: „Mogu da te ubačim tamo da pjevaš.“ Razmišljali smo kako taj nastup treba da izgleda i on mi je rekao da postoji jedna super kreatorka u Beogradu, Dragana Ognjenović, i da odemo tamo da vidimo neku super haljinu'', rekla je Nataša.

Nataša je prihvatila Vladine savete i vrlo brzo postala jedna od najpopularnijih pevačica u Srbiji, a mediji su ih dovodili u ljubavnu vezu.

Na pitanje da li je Vlado bio zaljubljen u pevačicu, Nata je svojevremeno uz osmeh odgovorila:

''Možda je Georgiev bio lud za mnom, ali ja nisam primetila. Mi smo veoma dobri prijatelji'', rekla je Nataša.

Izvor: Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar