“Миниран” трансфер Маноласа!

Појавио се моћнији играч и од Зенита, побеснела Рома шаље претње! Римљани су већ видели у касу 35. 000. 000 евра, а онда се Грк није појавио на лекарским прегледима и збрисао је кући.

Фудбал 01.07.2017 | 16:00
“Миниран” трансфер Маноласа!
Данима је Зенит преговарао око куповине Роминог: Костас Манолас - Леандро Паредес. Вучица је пристала на понуду од 60.000.000 евра, 35.000.000 за Маноласа и 25.000.000 за Паредеса. Проблем је био што се прво нећкао Аргентинац и чекао Бајерн, али је на крају ипак пристао на селидбу у Зенит за богат уговор. И када је изгледало да је све готово… Шок!

Костас Манолас се није појавио на заказаним лекарским прегледима у једној клиници у Риму где Зенит доводи играче на последњи чин пред потпис уговора. Никоме се није јавио и отпутовао је у Гчрку где му се родила ћеркица.

Међутим, изгледа да је рођење детета само добар изговор и није разлог што се Маноласније појавио на прегледима.

Грк је репио да минира трансфер из два разлога. Један је тај што су му Руси обећали исплату зараде у рубљама која није стабилна валута и доживела је велики пад последњих година. Што на уговору вредном 4.000.000 евра по сезони може да буде озбиљан проблем. Други, много озбиљнији разлог, је тај што је Маноласа позвао Антонио Конте и питао га да му се придружи у Челсију.

Тачније, Конте је активирао своју стару жељу јер је и прошлог лета желео Маноласа. Италијан тражи штопера врхунске калсе, а како му не иде баш са плановима да доведе Ван Дајка,Бонућија или Ридигера, бацио се на довођење Маноласа. Иначе, Конте је желео грчког штопера и када је био тренер Јувентуса и када је Манолас из Олимпијакоса изабрао Рому пре Старе даме.

Наравно, Челси је спреман да му понуди исте, а вероватно и боље финансијске услове од Зенита. нуди му и играње врхунског фудбала у Лиги шампиона и борбу за све трофеје. Спортски мотив иде у корист Челсија. Али је питање како ће се челси поставити према оми. Да ли ће Плавци платити 35.000.000 евра које је нудио Зенит?

Ако понуда буде мања и ако Конте буде желео маратонске преговоре и обарање цена, јасно је да је Рома на губитку. Римљани су имали у рукама 35.000.000 евра, а сада их немају.

Зато је клуб запретио Маноласа и покушава да га натера на трансфер у Санкт Петербург. Ултиматум гласи: Или идеш у Зенит или остајеш! А то вероватно подразумева и елиминацију из тима за казну…

Манолас је у Грчкој и не јавља се. Чека се потез Челсија и конкретна понуда Роми. Имамо још једну трансфер сагу…

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар