“Miniran” transfer Manolasa!

Pojavio se moćniji igrač i od Zenita, pobesnela Roma šalje pretnje! Rimljani su već videli u kasu 35. 000. 000 evra, a onda se Grk nije pojavio na lekarskim pregledima i zbrisao je kući.

Fudbal 01.07.2017 | 16:00
“Miniran” transfer Manolasa!
Danima je Zenit pregovarao oko kupovine Rominog: Kostas Manolas - Leandro Paredes. Vučica je pristala na ponudu od 60.000.000 evra, 35.000.000 za Manolasa i 25.000.000 za Paredesa. Problem je bio što se prvo nećkao Argentinac i čekao Bajern, ali je na kraju ipak pristao na selidbu u Zenit za bogat ugovor. I kada je izgledalo da je sve gotovo… Šok!

Kostas Manolas se nije pojavio na zakazanim lekarskim pregledima u jednoj klinici u Rimu gde Zenit dovodi igrače na poslednji čin pred potpis ugovora. Nikome se nije javio i otputovao je u Gčrku gde mu se rodila ćerkica.

Međutim, izgleda da je rođenje deteta samo dobar izgovor i nije razlog što se Manolasnije pojavio na pregledima.

Grk je repio da minira transfer iz dva razloga. Jedan je taj što su mu Rusi obećali isplatu zarade u rubljama koja nije stabilna valuta i doživela je veliki pad poslednjih godina. Što na ugovoru vrednom 4.000.000 evra po sezoni može da bude ozbiljan problem. Drugi, mnogo ozbiljniji razlog, je taj što je Manolasa pozvao Antonio Konte i pitao ga da mu se pridruži u Čelsiju.

Tačnije, Konte je aktivirao svoju staru želju jer je i prošlog leta želeo Manolasa. Italijan traži štopera vrhunske kalse, a kako mu ne ide baš sa planovima da dovede Van Dajka,Bonućija ili Ridigera, bacio se na dovođenje Manolasa. Inače, Konte je želeo grčkog štopera i kada je bio trener Juventusa i kada je Manolas iz Olimpijakosa izabrao Romu pre Stare dame.

Naravno, Čelsi je spreman da mu ponudi iste, a verovatno i bolje finansijske uslove od Zenita. nudi mu i igranje vrhunskog fudbala u Ligi šampiona i borbu za sve trofeje. Sportski motiv ide u korist Čelsija. Ali je pitanje kako će se čelsi postaviti prema omi. Da li će Plavci platiti 35.000.000 evra koje je nudio Zenit?

Ako ponuda bude manja i ako Konte bude želeo maratonske pregovore i obaranje cena, jasno je da je Roma na gubitku. Rimljani su imali u rukama 35.000.000 evra, a sada ih nemaju.

Zato je klub zapretio Manolasa i pokušava da ga natera na transfer u Sankt Peterburg. Ultimatum glasi: Ili ideš u Zenit ili ostaješ! A to verovatno podrazumeva i eliminaciju iz tima za kaznu…

Manolas je u Grčkoj i ne javlja se. Čeka se potez Čelsija i konkretna ponuda Romi. Imamo još jednu transfer sagu…

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar