Бајерн - Бајер на старту нове сезоне Бундеслиге!

Унија њемачких фудбалских клубова (ДФЛ) саопштила је термине и распоред одигравања утакмица 55. сезоне Бундеслиге, коју ће на "Алијанц Арени" отворити актуелни шампион Бајерн Минхен и његов љути ривал Бајер Леверкузен.

Фудбал 29.06.2017 | 20:45
Бајерн - Бајер на старту нове сезоне Бундеслиге!
Дербијем између Бајерна из Минхена и Бајера из Леверкузена на "Алијанц Арени" 18. августа почеће нова сезона њемачке фудбалске Бундеслиге.

Унија њемачких фудбалских клубова (ДФЛ) саопштила је термине и распоред одигравања утакмица 55. сезоне Бундеслиге коју ће отворити актуелни шампион Бајерн Минхен и његов љути ривал Бајер.

Преостали мечеви првог кола Бундеслиге за сезону 2017/18. на распореду су 19. и 20. августа, а састају се:

Хофенхајм - Вердер
Борусија Менхенгладбах - Келн
Херта - Штутгарт
Фрајбург - Ајнтрахт
Шалке - Лајпциг
Хамбург - Аугзбург
Мајнц - Хановер
Волфсбург - Борусија Дортмунд

Посљедње, 34. коло предстојеће сезоне Бундеслиге на распореду је 12. маја наредне године.

Актуелни шампион и вицешампион њемачке Бајерн Минхен и Лајпциг снаге ће одмјерити у 10. колу, а већ у наредном колу на распореду ће бити вјечити дерби њемачког фудбала између Бајерна и Борусије из Дортмунда.

Због Свјетског првенства које ће се на љето наредне године играти у Русији и у Бундеслиги ће пауза на половини сезоне бити нешто краћа у односу на раније године.

Тако ће њемачки клубови 17. коло Бундеслиге одиграти 17. децембра, а на терене се вратити и други дио сезоне почети 12. јануара.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар