Штрајк радника "Шума" отказан!

Протест радника "Шума Републике Српске", који је био заказан за петак, након испуњења захтјева радника данас је отказан, саопштено је из Синдиката шумарства Републике Српске.

Република Српска 29.06.2017 | 13:24
Штрајк радника "Шума" отказан!
Међутим, предсједник Јединствене удружене синдикалне организације ЈПШ ,,Шуме Републике Српске,, а.д. Соколац, Душан Марковић, каже да поучени властитим искуством радници немају повјерења у обећања директора ЈПШ ,,Шуме РС,, Риста Марића, с обзиром да је већ два пута јавно обећавао па газио своја обећања.

Додатне гаранције, према ријечима Марковића пружила је предсједница Надзорног одбора Биљане Марковић, према којима неће бити умањивања личних примања по основу минулог рада, топлог оброка, регреса и превоза, што је било предвиђено спорним Правилником о раду, саопштено је из Синдиката шумарства.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Драган

29.06.2017 11:38

Само нека им вјерују...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Те

29.06.2017 12:14

НИ ВИ ИЗ СУМА НЕЗНАТЕ СТА ХЦЕТЕ,САМИ СЕБЕ ЛАЗЕТЕ, ПА ОНДА И НАРОД.НИКО ВАМ ВИСЕ НЕЦЕ ВЈЕРОВАТИ НИТИ ПОДРЗАТИ.

Name

БОБА

29.06.2017 11:55

ПОЈЕДИНАЧНО НЕ ЗАДОВОЉСТВО СВИХ. ОНИ ИХ ПОЗОВУ РИЈЕШЕ ТРЕНУТНО ПРОБЛЕМ ОНИ ЗАДОВОЉНИ КАЖУ ВИДИТЕ КАКО СУ ДОБРИ И ДОБИЈУ НА ЦИЈЕНИ ТО ЈЕ ТА НЕ ПИСМЕНОСТ НАРОДА У СВАКОМ СМИСЛУ, ОНИ ТРЧЕ ЗА ЊИМА КАО ПРВАЧИЋИ СЛИКАЈУ СЕ ГЛЕДАЈУ ИХ КАО ДА СУ СЕ ПОНОВО РОДИЛИ РАТ ЈЕ НАРОД ДОТУКАО ПСИХИЧКИ И САД РАДИ КО ШТА ХОЋЕ .

ОДГОВОРИТЕ