Štrajk radnika "Šuma" otkazan!

Protest radnika "Šuma Republike Srpske", koji je bio zakazan za petak, nakon ispunjenja zahtjeva radnika danas je otkazan, saopšteno je iz Sindikata šumarstva Republike Srpske.

Republika Srpska 29.06.2017 | 13:24
Štrajk radnika "Šuma" otkazan!
Međutim, predsjednik Jedinstvene udružene sindikalne organizacije JPŠ ,,Šume Republike Srpske,, a.d. Sokolac, Dušan Marković, kaže da poučeni vlastitim iskustvom radnici nemaju povjerenja u obećanja direktora JPŠ ,,Šume RS,, Rista Marića, s obzirom da je već dva puta javno obećavao pa gazio svoja obećanja.

Dodatne garancije, prema riječima Markovića pružila je predsjednica Nadzornog odbora Biljane Marković, prema kojima neće biti umanjivanja ličnih primanja po osnovu minulog rada, toplog obroka, regresa i prevoza, što je bilo predviđeno spornim Pravilnikom o radu, saopšteno je iz Sindikata šumarstva.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Dragan

29.06.2017 11:38

Samo neka im vjeruju...

ODGOVORITE
Name

Te

29.06.2017 12:14

NI VI IZ SUMA NEZNATE STA HCETE,SAMI SEBE LAZETE, PA ONDA I NAROD.NIKO VAM VISE NECE VJEROVATI NITI PODRZATI.

Name

BOBA

29.06.2017 11:55

POJEDINAČNO NE ZADOVOLJSTVO SVIH. ONI IH POZOVU RIJEŠE TRENUTNO PROBLEM ONI ZADOVOLJNI KAŽU VIDITE KAKO SU DOBRI I DOBIJU NA CIJENI TO JE TA NE PISMENOST NARODA U SVAKOM SMISLU, ONI TRČE ZA NJIMA KAO PRVAČIĆI SLIKAJU SE GLEDAJU IH KAO DA SU SE PONOVO RODILI RAT JE NAROD DOTUKAO PSIHIČKI I SAD RADI KO ŠTA HOĆE .

ODGOVORITE