Хамбург: Секс на улици, опијање

Око 220 берлинских полицајаца послато је кући из Хамбурга, након што су оптужени за секс у јавности, уништавање јавне имовине и злоупотребу службеног оружја, пише Дојче Веле.

Свијет 29.06.2017 | 12:06
Хамбург: Секс на улици, опијање
Хамбуршка полиција затражила је помоћ берлинске полиције за осигуравање самита групе Г20, на којем ће учествовати и Доналд Трамп, Владимир Путин, Ангела Меркел, Емануел Макрон и други водећи светски политичари и који би се требао одржати у Хамбургу, али берлински су полицајци направили такве испаде да су их дословно потерали кући.

Представник берлинске полиције потврдио је изјаве сведока који су тврдили како су се полицајци понашали као да су пуштени с ланца: упуштали су се у секс на јавном месту, опијали су се, махали оружјем, а заједно су и уринирали по зиду. Једна је полицајка чак извела стриптиз пред колегама у којем је остала без свега на себи. Осим службеног пиштоља.

– Било им је досадно. Није било телевизије. Али не можете се једноставно сексати на отвореном! – рекао је портпарол берлинске полиције Томас Ноендорф.

Ноендорф је признао је како се ради о великој срамоти за берлинску полицију, чији су припадници били смештени у бивши центар за прихват избеглица у Бад Сегебергу.

Грађани су се убрзо након доласка берлинских полицајаца почели жалити на штете по граду и неприкладно понашање, што се односило и на једног полицајца који је у кућном огртачу махао службеним пиштољем. Званичници хамбуршке полиције убрзо су замолили свих 220 берлинских полицајаца да се врате кући.

(телеграф.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

цдблука

29.06.2017 10:35

Ниста цудно за Берлин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милос

29.06.2017 11:24

Ма немогуце то само код насе полиције има

ОДГОВОРИТЕ