Hamburg: Seks na ulici, opijanje

Oko 220 berlinskih policajaca poslato je kući iz Hamburga, nakon što su optuženi za seks u javnosti, uništavanje javne imovine i zloupotrebu službenog oružja, piše Dojče Vele.

Svijet 29.06.2017 | 12:06
Hamburg: Seks na ulici, opijanje
Hamburška policija zatražila je pomoć berlinske policije za osiguravanje samita grupe G20, na kojem će učestvovati i Donald Tramp, Vladimir Putin, Angela Merkel, Emanuel Makron i drugi vodeći svetski političari i koji bi se trebao održati u Hamburgu, ali berlinski su policajci napravili takve ispade da su ih doslovno poterali kući.

Predstavnik berlinske policije potvrdio je izjave svedoka koji su tvrdili kako su se policajci ponašali kao da su pušteni s lanca: upuštali su se u seks na javnom mestu, opijali su se, mahali oružjem, a zajedno su i urinirali po zidu. Jedna je policajka čak izvela striptiz pred kolegama u kojem je ostala bez svega na sebi. Osim službenog pištolja.

– Bilo im je dosadno. Nije bilo televizije. Ali ne možete se jednostavno seksati na otvorenom! – rekao je portparol berlinske policije Tomas Noendorf.

Noendorf je priznao je kako se radi o velikoj sramoti za berlinsku policiju, čiji su pripadnici bili smešteni u bivši centar za prihvat izbeglica u Bad Segebergu.

Građani su se ubrzo nakon dolaska berlinskih policajaca počeli žaliti na štete po gradu i neprikladno ponašanje, što se odnosilo i na jednog policajca koji je u kućnom ogrtaču mahao službenim pištoljem. Zvaničnici hamburške policije ubrzo su zamolili svih 220 berlinskih policajaca da se vrate kući.

(telegraf.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

cdbluka

29.06.2017 12:35

Nista cudno za Berlin.

ODGOVORITE
Name

milos

29.06.2017 13:24

Ma nemoguce to samo kod nase policije ima

ODGOVORITE