ЛЕ - Црвена Звезда: Тим за Флоријану је сљедећи...

Аџић на терену од првог минута, а можда и још једно дете. . . Црвено-бели у формацији 4-4-2.

Фудбал 29.06.2017 | 16:15
ЛЕ - Црвена Звезда: Тим за Флоријану је сљедећи...
Навијачи су спремни за европску премијеру, али је главно питање у каквом су стању изабраници Владана Милојевића после само 20 дана припрема.

Од дана када је сео на клупу Црвене звезде искусни стручњак је понављао да му време није савезник, посебно што упоредо са блиц припремним периодом мора да ради на јачању играчког кадра.

Дуел са Флоријаном не може да носи епитет важног, јер се очекује да црвено-бели рутински одраде посао са малтешким представником и добију још две седмице за квалитетну припрему. А тај мали задатак требало би да обави екипа која представља микс оволетошњих појачања и старих снага.

Главна измена Владана Милојевића огледа се у чињеници да ће у овој сезони играти са двојицом нападача, у класичној формацији 4-4-2. Та места ће заузети Ричмонд Боаћи иАлександар Пешић. Али док се чека потпис бившег центарфора Тулуза, друштво Боаћију као нападач прави Бразилац Рикардињо. Он ће имати улогу другог нападача, „крсатрице“ који ће имати велику слободу.

Постоји и друга опција. А она гласи овако: Боаћију би могао да се придружи млади ВањаВучићевић, док би се на бок преселио поменути Рикардињо.

Ипак, реланије је да Боаћи и Рикардињо делују као тандем, а да на левом боку дејствујеЛука Аџич. Младом крилном везисти иде у прилог чињеница да је Руиз наставио да кубури са формом, односно да осећа последице повреде. Костариканац је био благо речено неубедљив у генерталној проби против Рудара.

Остало је познато. На супротној десној страни играће Славољуб Срнић, момак кога би стари знанац из Чукаричког Владан Милојевић могао да врати у фудбалски живот. У маневру је Доналд закуцан, док Рачић прети да преузме позицију Ле Талеку. Питање је само хоће ли та “већ виђена” промена бити извршена вечерас.

Тренер Владан Милојевић нема простора за маневрисање у одбрани. На располагању има само двојицу штопера - Абрахама Фримпонга и Вујадина Савића. Место десног бека је резервисано за Филипа Стојковића. Популарни Жуле је солидно деловао у тандему саСрнићем, видело се и против Рудара да су некад играли заједно. На позицији левог бека тренутно је неприкосновен Душан Анђелковић.

Било је неизвесности, бар краткотрајне, када је у питању позиција голмана. Тренутно први чувар мреже Дамир Кахриман (Филип Манојловић се тек вратио са ЕП) је био на поштеди претходних дана. У генералној проби млади Александар Станковић је сигурно деловао, али се Кахриман опоравио.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар