Боље пакт, него рат!

Париз и Торино потписали примирје - Јуве мерка Оријеа, Матуидија и Маркињоса, ПСЖ прати Квадрада и Алекса Сандра! Антеро Енрике у главној улози.

Фудбал 30.06.2017 | 19:00
Боље пакт, него рат!
Блез Матуиди је био договорен. Али толико су у Паризу замрзели Јувентус због отимањаКингслија Комана да је газда Насер Ал Келаифи у последњем тренутку стопирао трансфер којим су све три стране биле задовољне. Чак ни Мино Рајола, човек познат по томе што може да договори све, није успео да помири зараћене стране. Али чини се да би нови спортски директор Пари Сен Жермена Антеро Енрике могао да успео. Италијански медији пишу да су представници Јувентуса и Пари Сен Жермена коначно сели за исти сто. Много је тема пред њима.

ИЗ ПАРИЗА У ТОРИНО

Више разлога за помирење тренутно има Јувентус. Много више. Матуиди је дуго био жеља торинске Старе даме мада је генерални директор Бепе Марота недавно рекао да Јуве није заинтересован. Било је то пре но што су отоплили односи, мада тек треба да видимо да ли то заиста и јесте случај. Али прва жеља шампиона Италије наводно је Серж Орије, који би могао да попуни рупу насталу одласком Данија Алвеса. Он сам је за одлазак са Парка принчева, јер наводно није на истој таласној дужини са тренером Унајом Емеријем. Трећи занимљив играч Јувентусовим представницима је Маркињос, али он би постао права опција тек ако биЛеонардо Бонучи отиошао из Торина што је мало вероватно.

ИЗ ТОРИНА У ПАРИЗ

Са друге стране, Пари Сен Жермен би најрадије узео Алекса Сандра, иако се чини да је то немогућа мисија пошто је Антонио Конте на прагу да уговори селидбу поузданог левог бека у Челси. Много изводљивији је трансфер Хуана Квадрада за кога Јуве тражи више од 30.000.000 евра. У том случају, Стара дама би кренула на Федерика Берардескија, који се дуго доводио у везу и са Интером. Можда и на Балдеа Кејту из Лација, који се већ неко време сам нуди због чега су га јавно критиковали и навијачи римског клуба.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар