Bolje pakt, nego rat!

Pariz i Torino potpisali primirje - Juve merka Orijea, Matuidija i Markinjosa, PSŽ prati Kvadrada i Aleksa Sandra! Antero Enrike u glavnoj ulozi.

Fudbal 30.06.2017 | 19:00
Bolje pakt, nego rat!
Blez Matuidi je bio dogovoren. Ali toliko su u Parizu zamrzeli Juventus zbog otimanjaKingslija Komana da je gazda Naser Al Kelaifi u poslednjem trenutku stopirao transfer kojim su sve tri strane bile zadovoljne. Čak ni Mino Rajola, čovek poznat po tome što može da dogovori sve, nije uspeo da pomiri zaraćene strane. Ali čini se da bi novi sportski direktor Pari Sen Žermena Antero Enrike mogao da uspeo. Italijanski mediji pišu da su predstavnici Juventusa i Pari Sen Žermena konačno seli za isti sto. Mnogo je tema pred njima.

IZ PARIZA U TORINO

Više razloga za pomirenje trenutno ima Juventus. Mnogo više. Matuidi je dugo bio želja torinske Stare dame mada je generalni direktor Bepe Marota nedavno rekao da Juve nije zainteresovan. Bilo je to pre no što su otoplili odnosi, mada tek treba da vidimo da li to zaista i jeste slučaj. Ali prva želja šampiona Italije navodno je Serž Orije, koji bi mogao da popuni rupu nastalu odlaskom Danija Alvesa. On sam je za odlazak sa Parka prinčeva, jer navodno nije na istoj talasnoj dužini sa trenerom Unajom Emerijem. Treći zanimljiv igrač Juventusovim predstavnicima je Markinjos, ali on bi postao prava opcija tek ako biLeonardo Bonuči otiošao iz Torina što je malo verovatno.

IZ TORINA U PARIZ

Sa druge strane, Pari Sen Žermen bi najradije uzeo Aleksa Sandra, iako se čini da je to nemoguća misija pošto je Antonio Konte na pragu da ugovori selidbu pouzdanog levog beka u Čelsi. Mnogo izvodljiviji je transfer Huana Kvadrada za koga Juve traži više od 30.000.000 evra. U tom slučaju, Stara dama bi krenula na Federika Berardeskija, koji se dugo dovodio u vezu i sa Interom. Možda i na Baldea Kejtu iz Lacija, koji se već neko vreme sam nudi zbog čega su ga javno kritikovali i navijači rimskog kluba.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar