Умало туча Лалатовића и Ожеговића на ЕП-у!

Избегнут тежак инцидент у табору Орлића у Пољској!

Фудбал 30.06.2017 | 11:15
Умало туча Лалатовића и Ожеговића на ЕП-у!
Умало скандал после меча Србија - Шпанија у Пољској! Селектор репрезентације Србије Ненад Лалатовић и нападач нашег тима Огњен Ожеговић били су на ивици туче! Како сазнаје Информер њих двојица су се уносили један другом у лице, а пале су и јако тешке речи, па чак и псовке. 

Играч је био љут на селектора јер се загревао читавих 40 минута, али није добио шансу да заигра. Кад је извршена и трећа измена, он се бесан вратио на клупу за резервне играче и почео да виче на Лалатовића, који му је тренер и у Чукаричком.

"Било му је баш криво. Шутнуо је флашицу са водом и прилично бурно реаговао. Рекао је тренеру: Ти ме не поштујеш, загреваш ме 40 минута и на крају ми не даш да играм. Већ је био крај, паковање кофера, тако да је и Лалатовић бурно реаговао", казао је извор Информера.

"Лалатовић је рекао играчу: Ја бирам ко ће да игра, а ко не. Ја сам овде селектор. И немој да се жалиш. Код мене си постао играч, да није било мене да ти пружим шансу, не знам кад би дао толико голова. Пале су још неке тешке речи, уносили су се један другом у фацу, али су их људи из наше делегације одмах раздвојили. Касније су се смирили". 

Сведок скоро целе свађе био је тим менаџер Орлића Владимир Матијашевић...

"Видео сам да се расправљају, питао сам о чему је реч. Ожеговић је рекао да није у реду да га тренер загрева 40 минута а да га не уведе у игру. На то је Лалатовић рекао да је он тренер и да одређује кога ће да уведе и да није могао да уводи нападача, јер имамо црвени картон, па је морао да затвори позади. Рекао сам им: "Доста, бре, не можете тако да реагујете, ружно је." Мали је прошао, а ја сам причао са Лалатовићем. Морате да схватите да такве ствари нису неуобичајене, посебно кад губите. Расправе играча међусобно или тренера и играча у тренуцима кад се губи, кад је атмосфера наелектрисана саставни су делови фудбала. Али разумем и да је то занимљиво медијима", изјавио је Матијашевић.

И сам Ожеговић потврдио је за Информер да је имао сукоб са селектором, али и додао да је све сређено, односно да су сви проблеми решени.

"Све што се десило сад је заборављено. У том тренутку су биле вруће главе, изгубили смо утакмицу, ја сам био незадовољан што нисам мало више играо, што нисам имао шансу да више помогнем саиграчима. Ипак, не бих рекао да је то инцидент, све се то дешава кад се губи. Сад је све у реду, имамо нормалан однос. Он је мени тренер у Чукаричком и поштујем га", кратак је био млади репрезентативац Србије.

Извор: моззартспорт

фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар