Umalo tuča Lalatovića i Ožegovića na EP-u!

Izbegnut težak incident u taboru Orlića u Poljskoj!

Fudbal 30.06.2017 | 11:15
Umalo tuča Lalatovića i Ožegovića na EP-u!
Umalo skandal posle meča Srbija - Španija u Poljskoj! Selektor reprezentacije Srbije Nenad Lalatović i napadač našeg tima Ognjen Ožegović bili su na ivici tuče! Kako saznaje Informer njih dvojica su se unosili jedan drugom u lice, a pale su i jako teške reči, pa čak i psovke. 

Igrač je bio ljut na selektora jer se zagrevao čitavih 40 minuta, ali nije dobio šansu da zaigra. Kad je izvršena i treća izmena, on se besan vratio na klupu za rezervne igrače i počeo da viče na Lalatovića, koji mu je trener i u Čukaričkom.

"Bilo mu je baš krivo. Šutnuo je flašicu sa vodom i prilično burno reagovao. Rekao je treneru: Ti me ne poštuješ, zagrevaš me 40 minuta i na kraju mi ne daš da igram. Već je bio kraj, pakovanje kofera, tako da je i Lalatović burno reagovao", kazao je izvor Informera.

"Lalatović je rekao igraču: Ja biram ko će da igra, a ko ne. Ja sam ovde selektor. I nemoj da se žališ. Kod mene si postao igrač, da nije bilo mene da ti pružim šansu, ne znam kad bi dao toliko golova. Pale su još neke teške reči, unosili su se jedan drugom u facu, ali su ih ljudi iz naše delegacije odmah razdvojili. Kasnije su se smirili". 

Svedok skoro cele svađe bio je tim menadžer Orlića Vladimir Matijašević...

"Video sam da se raspravljaju, pitao sam o čemu je reč. Ožegović je rekao da nije u redu da ga trener zagreva 40 minuta a da ga ne uvede u igru. Na to je Lalatović rekao da je on trener i da određuje koga će da uvede i da nije mogao da uvodi napadača, jer imamo crveni karton, pa je morao da zatvori pozadi. Rekao sam im: "Dosta, bre, ne možete tako da reagujete, ružno je." Mali je prošao, a ja sam pričao sa Lalatovićem. Morate da shvatite da takve stvari nisu neuobičajene, posebno kad gubite. Rasprave igrača međusobno ili trenera i igrača u trenucima kad se gubi, kad je atmosfera naelektrisana sastavni su delovi fudbala. Ali razumem i da je to zanimljivo medijima", izjavio je Matijašević.

I sam Ožegović potvrdio je za Informer da je imao sukob sa selektorom, ali i dodao da je sve sređeno, odnosno da su svi problemi rešeni.

"Sve što se desilo sad je zaboravljeno. U tom trenutku su bile vruće glave, izgubili smo utakmicu, ja sam bio nezadovoljan što nisam malo više igrao, što nisam imao šansu da više pomognem saigračima. Ipak, ne bih rekao da je to incident, sve se to dešava kad se gubi. Sad je sve u redu, imamo normalan odnos. On je meni trener u Čukaričkom i poštujem ga", kratak je bio mladi reprezentativac Srbije.

Izvor: mozzartsport

foto: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar