Интер тјера Самира Хандановића?!

Идеална вест за Мауриција Сарија!

Фудбал 29.06.2017 | 13:00
Интер тјера Самира Хандановића?!
Нови тренер Роме Лућано Спалети је јасно рекао пре неколико дана - треба ми голман који игра ногом. Тиме је искусни стручњак фактички показао врата Словенцу Самиру Хандановићу (32), дугогодишњем чувару мреже миланског великана.

Преко пет година Хандановић брани гол Интера. Сведок је многих посртања овог великана, а ако се некоме не може ништа замерити то је управо он, који је често спречавао још веће бламаже. Али, дошло је време за растанак, Спалети жели свог љубимца из Роме, Пољака Шченсног, па словеначком голману не преостаје ништа друго него да саслуша понуде других клубова.

И има их. Према информацијама са Апенина које су пренели бројни медији, за услуге искусног чувара мреже интересују се поједини енглески премијерлигаши, али и Наполи, односно његов шеф Маурицио Сари. Словенац не крије да би волео да ради са искусним Италијаном, а како је неизвесно да ли ће први голман Пепе Реина остати под Везувом и следеће године, комбинација са Хандановићем у Наполију многима делује врло реално.

Наравно, најпре мора да се сложи и газда Аурелио Де Лаурентис, али и Интер који има две године уговора са Словенцем па ће тражити обештећење. Ипак, за све недоумице ту је менаџер Фаљи Рамадани који има прођу у многим клубовима, а недавно је постао и Хандановићев заштитник. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар