Inter tjera Samira Handanovića?!

Idealna vest za Mauricija Sarija!

Fudbal 29.06.2017 | 13:00
Inter tjera Samira Handanovića?!
Novi trener Rome Lućano Spaleti je jasno rekao pre nekoliko dana - treba mi golman koji igra nogom. Time je iskusni stručnjak faktički pokazao vrata Slovencu Samiru Handanoviću (32), dugogodišnjem čuvaru mreže milanskog velikana.

Preko pet godina Handanović brani gol Intera. Svedok je mnogih posrtanja ovog velikana, a ako se nekome ne može ništa zameriti to je upravo on, koji je često sprečavao još veće blamaže. Ali, došlo je vreme za rastanak, Spaleti želi svog ljubimca iz Rome, Poljaka Ščensnog, pa slovenačkom golmanu ne preostaje ništa drugo nego da sasluša ponude drugih klubova.

I ima ih. Prema informacijama sa Apenina koje su preneli brojni mediji, za usluge iskusnog čuvara mreže interesuju se pojedini engleski premijerligaši, ali i Napoli, odnosno njegov šef Mauricio Sari. Slovenac ne krije da bi voleo da radi sa iskusnim Italijanom, a kako je neizvesno da li će prvi golman Pepe Reina ostati pod Vezuvom i sledeće godine, kombinacija sa Handanovićem u Napoliju mnogima deluje vrlo realno.

Naravno, najpre mora da se složi i gazda Aurelio De Laurentis, ali i Inter koji ima dve godine ugovora sa Slovencem pa će tražiti obeštećenje. Ipak, za sve nedoumice tu je menadžer Falji Ramadani koji ima prođu u mnogim klubovima, a nedavno je postao i Handanovićev zaštitnik. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar