Боаћи је играч Звезде, уговор чека још некога!

Нападач који је постигао 16 голова овог пролећа у црвено-белом дресу нема више статус позајмљеног фудбалера. Звезда га је везала дугорочним уговором, какав ће бити стављен и пред Александра Пешића.

Фудбал 28.06.2017 | 12:45
Боаћи је играч Звезде, уговор чека још некога!
Неће нигде, остаје.

Иако се причало да би нападач из Гане Ричмонд Боаћи могао да напусти Црвену звезду овог лета, десило се нешто сасвим друго - потписао је нови уговор у трајању од три године.

Писало се да би Боаћи могао да оде у мађарски Видеотон, чији је тренер недавно постао Марко Николић, који је са Партизаном освојио "дуплу круну", али Боаћи ће и даље носити црвено-бели дрес.

Боаћи је у Звезду дошао прошлог јануара из Латине на једноипогодишњу позајмицу, међутим, пошто је италијански клуб банкротирао, нападач из Гане постао је слободан играч.

Прошле сезоне дао је укупно 16 голова - 12 у Суперлиги, 4 у Купу Србије.

"Веома сам захвалан Црвеној звезди и навијачима на поверењу које сам од њих добио током претходних месеци. Овде ми је било веома лепо и пријатно и није било разлога да одем из клуба. Желим и надам се да ћу и даље успевати да оправдам поверење навијача", рекао је Боаћи за сајт клуба.

Председник Звезде каже: "Ово је највеће појачање".

"Ричмонд је имао могућност да одабере други клуб, али се одлучио да остане у Црвеној звезди на чему смо му веома захвални. Показао је да поред играчких поседује и велике људске квалитете. Он ће сигурно бити велика снага нашег тима у следећој сезони, а можда и највеће појачање овог лета", рекао је председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић.

Боаћијев партнер у нападу наредне сезоне требало би да буде Александар Пешић. И њега чека трогодишњи уговор.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар