Boaći je igrač Zvezde, ugovor čeka još nekoga!

Napadač koji je postigao 16 golova ovog proleća u crveno-belom dresu nema više status pozajmljenog fudbalera. Zvezda ga je vezala dugoročnim ugovorom, kakav će biti stavljen i pred Aleksandra Pešića.

Fudbal 28.06.2017 | 12:45
Boaći je igrač Zvezde, ugovor čeka još nekoga!
Neće nigde, ostaje.

Iako se pričalo da bi napadač iz Gane Ričmond Boaći mogao da napusti Crvenu zvezdu ovog leta, desilo se nešto sasvim drugo - potpisao je novi ugovor u trajanju od tri godine.

Pisalo se da bi Boaći mogao da ode u mađarski Videoton, čiji je trener nedavno postao Marko Nikolić, koji je sa Partizanom osvojio "duplu krunu", ali Boaći će i dalje nositi crveno-beli dres.

Boaći je u Zvezdu došao prošlog januara iz Latine na jednoipogodišnju pozajmicu, međutim, pošto je italijanski klub bankrotirao, napadač iz Gane postao je slobodan igrač.

Prošle sezone dao je ukupno 16 golova - 12 u Superligi, 4 u Kupu Srbije.

"Veoma sam zahvalan Crvenoj zvezdi i navijačima na poverenju koje sam od njih dobio tokom prethodnih meseci. Ovde mi je bilo veoma lepo i prijatno i nije bilo razloga da odem iz kluba. Želim i nadam se da ću i dalje uspevati da opravdam poverenje navijača", rekao je Boaći za sajt kluba.

Predsednik Zvezde kaže: "Ovo je najveće pojačanje".

"Ričmond je imao mogućnost da odabere drugi klub, ali se odlučio da ostane u Crvenoj zvezdi na čemu smo mu veoma zahvalni. Pokazao je da pored igračkih poseduje i velike ljudske kvalitete. On će sigurno biti velika snaga našeg tima u sledećoj sezoni, a možda i najveće pojačanje ovog leta", rekao je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Boaćijev partner u napadu naredne sezone trebalo bi da bude Aleksandar Pešić. I njega čeka trogodišnji ugovor.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar