Серена гола на насловној магазина!

Најбоља тенисерка свих времена Серена Вилијамс позирала гола, са трудничким стомаком за нови број магазина "Венити фер" (Ванитy Фаир).

Тенис 28.06.2017 | 22:45
Серена гола на насловној магазина!
Серена Вилијамс ће за који месец (септембар) постати мајка. Наосвајала се трофеја у досадашњој каријери, постала је, без дилеме, најбоља тенисерка свих времена, а са сазнањем да је трудна победила је чак и на овогодишњем првом гренд слему Аустралијан опену.

Откако је сазнала да је трудна, 35-годишња Серена не скида осмех са лица, а о томе колико има самоупоздања говори и то што је пристала да позира гола чувеном фотографу Ени Лебовиц.

Њена фигура, са трудничким стомаком, краси насловну страну најновијег броја магазина "Венити фер" (Ванитy Фаир), који најављује интервју са "најбољом спортисткињом света и ускоро мамом".

Серена Вилијамс је освојила 23 гренд слем турнира у појединачној конкуренцији и још 14 у дублу. Трудноћу је обелоданила одмах после освајања Аустралијан опена. Процењује се да је само од турнира и победа зарадила 84 милиона долара.

"Ох, Боже, немогуће! Па, морам да играм на Аустралијан опену", испричала је Серена за овај магазин шта је помислила када је утврђено да је заиста трудна.

Додала је и да је "планирала да победи на Вимблдону".

На Аустралијан опену била је доминатна - није изгубила ни сет! У интервјуу је најавила и да ће се вратити на терен наредне године, неколико месеци после порођаја.

У вези је са са кооснивачем сајта Редит Алексисом Оханијаном.

Иначе, Серена је ових дана у центру пажње, након изјаве легеданрног Џона Мекинроа да она "не би била ни међу 700 играча на свету у мушкој конкуренцији".

Њен одговор на ово је: "Драги Џоне, веома вас поштујем, али замолила бих вас да ме не стављате у уста, поготово када нешто не може да се провери и није засновано на чињеницама. Никада нисам играла ни против једног 'ранкираног' (играча са АТП листе), нити имам времена. Поштујте то што желим у миру да се породим. До виђења, господине".

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЕЕ

29.06.2017 05:52

Једна и једина. Непревазидена!

ОДГОВОРИТЕ