Serena gola na naslovnoj magazina!

Najbolja teniserka svih vremena Serena Vilijams pozirala gola, sa trudničkim stomakom za novi broj magazina "Veniti fer" (Vanity Fair).

Tenis 28.06.2017 | 22:45
Serena gola na naslovnoj magazina!
Serena Vilijams će za koji mesec (septembar) postati majka. Naosvajala se trofeja u dosadašnjoj karijeri, postala je, bez dileme, najbolja teniserka svih vremena, a sa saznanjem da je trudna pobedila je čak i na ovogodišnjem prvom grend slemu Australijan openu.

Otkako je saznala da je trudna, 35-godišnja Serena ne skida osmeh sa lica, a o tome koliko ima samoupozdanja govori i to što je pristala da pozira gola čuvenom fotografu Eni Lebovic.

Njena figura, sa trudničkim stomakom, krasi naslovnu stranu najnovijeg broja magazina "Veniti fer" (Vanity Fair), koji najavljuje intervju sa "najboljom sportistkinjom sveta i uskoro mamom".

Serena Vilijams je osvojila 23 grend slem turnira u pojedinačnoj konkurenciji i još 14 u dublu. Trudnoću je obelodanila odmah posle osvajanja Australijan opena. Procenjuje se da je samo od turnira i pobeda zaradila 84 miliona dolara.

"Oh, Bože, nemoguće! Pa, moram da igram na Australijan openu", ispričala je Serena za ovaj magazin šta je pomislila kada je utvrđeno da je zaista trudna.

Dodala je i da je "planirala da pobedi na Vimbldonu".

Na Australijan openu bila je dominatna - nije izgubila ni set! U intervjuu je najavila i da će se vratiti na teren naredne godine, nekoliko meseci posle porođaja.

U vezi je sa sa koosnivačem sajta Redit Aleksisom Ohanijanom.

Inače, Serena je ovih dana u centru pažnje, nakon izjave legedanrnog Džona Mekinroa da ona "ne bi bila ni među 700 igrača na svetu u muškoj konkurenciji".

Njen odgovor na ovo je: "Dragi Džone, veoma vas poštujem, ali zamolila bih vas da me ne stavljate u usta, pogotovo kada nešto ne može da se proveri i nije zasnovano na činjenicama. Nikada nisam igrala ni protiv jednog 'rankiranog' (igrača sa ATP liste), niti imam vremena. Poštujte to što želim u miru da se porodim. Do viđenja, gospodine".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

EE

29.06.2017 05:52

Jedna i jedina. Neprevazidena!

ODGOVORITE