Видео: Плавшић остварио сан одласком из Звезде?!

Млади српски фудбалер Срђан Плавшић представљен је у Спарти где је он изјавио да је остварио сан одласком из Црвене звезде.  Да ли се млади фудбалер само збунио или заиста тако мисли, процените сами. . .

Фудбал 27.06.2017 | 20:15
Видео: Плавшић остварио сан одласком из Звезде?!
Срђан Плавшић више и званично није играч Црвене звезде. Млади фудбалер средине терена потписао је овог уторка уговор са Спартом из Прага.

Црвено-бели су му пожелели срећу приликом промене клуба, међутим, уследила је изјава која би могла да разочара многе Звездине навијаче.

Плавшић има 21 годину, постигао је десет голова за црвено-беле у претходне две сезоне, а спекулише се да је продат за милион евра.

На питање колико је срећан што је постао играч Спарте, Плавшић је изјавио:

"Много сам срећан што сам овде, остварио сам на неки начин сан одласком из Црвене звезде. Мислим да сам направио прави потез, да сам дошао у прави клуб. Надам се да ћу оправдати очекивања", рекао је помало збуњени Плавшић за клупску ТВ.

Да ли се 21-годишњи Новосађанин само збунио желећи да каже да му је драго што има прилику да заигра у иностранству или му је заиста лакнуло због одласка из Црвене звезде, процените сами...

Плавшић је шесто појачање Спарте ове сезоне, нови тренер Андреа Страмачони је између осталих довео и репрезентативца Аустрије Марка Јанка, а неколико сати после Србина стигао је и искусни Израела Тал Бен Хаим.



Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар