Video: Plavšić ostvario san odlaskom iz Zvezde?!

Mladi srpski fudbaler Srđan Plavšić predstavljen je u Sparti gde je on izjavio da je ostvario san odlaskom iz Crvene zvezde.  Da li se mladi fudbaler samo zbunio ili zaista tako misli, procenite sami. . .

Fudbal 27.06.2017 | 20:15
Video: Plavšić ostvario san odlaskom iz Zvezde?!
Srđan Plavšić više i zvanično nije igrač Crvene zvezde. Mladi fudbaler sredine terena potpisao je ovog utorka ugovor sa Spartom iz Praga.

Crveno-beli su mu poželeli sreću prilikom promene kluba, međutim, usledila je izjava koja bi mogla da razočara mnoge Zvezdine navijače.

Plavšić ima 21 godinu, postigao je deset golova za crveno-bele u prethodne dve sezone, a spekuliše se da je prodat za milion evra.

Na pitanje koliko je srećan što je postao igrač Sparte, Plavšić je izjavio:

"Mnogo sam srećan što sam ovde, ostvario sam na neki način san odlaskom iz Crvene zvezde. Mislim da sam napravio pravi potez, da sam došao u pravi klub. Nadam se da ću opravdati očekivanja", rekao je pomalo zbunjeni Plavšić za klupsku TV.

Da li se 21-godišnji Novosađanin samo zbunio želeći da kaže da mu je drago što ima priliku da zaigra u inostranstvu ili mu je zaista laknulo zbog odlaska iz Crvene zvezde, procenite sami...

Plavšić je šesto pojačanje Sparte ove sezone, novi trener Andrea Stramačoni je između ostalih doveo i reprezentativca Austrije Marka Janka, a nekoliko sati posle Srbina stigao je i iskusni Izraela Tal Ben Haim.



Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar