Видео - Какав нокаут: "Убио га" десницом!

Страшне сцене у Бразилу!

Фудбал 28.06.2017 | 08:00
Видео - Какав нокаут: "Убио га" десницом!
Нападач бразилског Фламенга, Паоло Гереро, сурово је нокаутирао искусног штопера Баије, Лукаса Фонсеке, који је од силине ударца пао на леђа и доживео тешку повреду, а на крају је и – искључен!

Судија је Фонсеки, након што му је Герерова десница "померила тло под ногама", показао други жути картон, односно црвени, што је Фламенго касније искористио и са играчем више стигао до победе од 1:0, захваљујући голу Орланда Берија у 74. минуту.

Јавност у Бразилу шокирана је оваквим понашањем Герера, као и одлуком главног судије, који је одлучио да казни нокаутираног фудбалера, а насилника остави на терену.

Несрећни Фонсека најавио је жалбу на овакву одлуку судије и истакао да је постало немогуће поштено се бавити фудбалом у време оваквих насилника и дивљака, као што је Гереро.

Погледајте...



Напомена: И даље је нејасно како фудбалери до сада нису схватили да је у време преноса са 20 камера, као и у време YоуТуба, потребно да вас неко БАШ удари да бисте овако пали и избегли да будете стављени на стуб срама широм планете у року од неколико сати.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар