Video - Kakav nokaut: "Ubio ga" desnicom!

Strašne scene u Brazilu!

Fudbal 28.06.2017 | 08:00
Video - Kakav nokaut: "Ubio ga" desnicom!
Napadač brazilskog Flamenga, Paolo Gerero, surovo je nokautirao iskusnog štopera Baije, Lukasa Fonseke, koji je od siline udarca pao na leđa i doživeo tešku povredu, a na kraju je i – isključen!

Sudija je Fonseki, nakon što mu je Gererova desnica "pomerila tlo pod nogama", pokazao drugi žuti karton, odnosno crveni, što je Flamengo kasnije iskoristio i sa igračem više stigao do pobede od 1:0, zahvaljujući golu Orlanda Berija u 74. minutu.

Javnost u Brazilu šokirana je ovakvim ponašanjem Gerera, kao i odlukom glavnog sudije, koji je odlučio da kazni nokautiranog fudbalera, a nasilnika ostavi na terenu.

Nesrećni Fonseka najavio je žalbu na ovakvu odluku sudije i istakao da je postalo nemoguće pošteno se baviti fudbalom u vreme ovakvih nasilnika i divljaka, kao što je Gerero.

Pogledajte...



Napomena: I dalje je nejasno kako fudbaleri do sada nisu shvatili da je u vreme prenosa sa 20 kamera, kao i u vreme YouTuba, potrebno da vas neko BAŠ udari da biste ovako pali i izbegli da budete stavljeni na stub srama širom planete u roku od nekoliko sati.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar