Балотели и сљедеће сезоне у Ници!

Италијански фудбалер Марио Балотели продужио је уговор са Ницом на још једну сезону, саопштио је француски клуб.  Марио Балотели је одрастао? Потписао нови уговор и ставио фудбал испред пара! Најпаметнији потез који је могао да повуче.

Фудбал 27.06.2017 | 20:00
Балотели и сљедеће сезоне у Ници!
Балотели је у Ницу дошао пре годину дана као слободан играч из Ливерпула и тада је потписао уговор до краја сезоне.

Прелазак у Ницу показао се као погодак јер је "оживео" каријеру и дао 17 голова на 28 утакмица.

Ница је била трећа у француском првенству и играће квалификације за Лигу шампиона.

Балотели је био на мети шпанског Лас Палмаса.

Има она изрека да је боље одлучити се за сигурну варијанту и „врапца у руци пре него на голуба на грани“. Изгледа да је и Марио Балотели одрастао, па је почео тако да резонује. Контроверзни нападач се одлучио за сигурну варијанту, не желећи да ризикује са новом неизвесношћу...

Балотели је вечерас потписао нови уговор са Ницом пошто му је актуелни истицао за неколико дана. Балотели је прошлог лета дошао у Ницу из Ливерпула на једногодишњу позајмицу која је имала рок до 30. јуна када се завршавао и уговор са Редсима. Успео је да за једну сезону потпуно оживи и рехабилитује каријеру у Ници. Био је један од најзаслужнијих за сензационалан пласман Нице на треће место и пласман у квалификације за Лигу шампиона. Опет је подсетио каквим потенцијалом располаже и заинтересовао многе клубове који су видели шансу да га ангажују као слободног играча.

Али уместо одласка у нову неизвесност, Балотели је овога пута добро размислио и изабрао сигурност Нице. Данас је званично продужио уговор, али нија позната дужина сарадње. Ница је само само саопштила да је Балотели пристао на значајне финансијске жртве. То значи да ће имати мању плату од оне коју му је гарантовао досадашњи уговор са Ливерпулом.

Ставио је спортске мотиве пре финансијских и можда је ово довољан доказ да се несташни дечко опаметио и фокусирао само на фудбал... 

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар