Baloteli i sljedeće sezone u Nici!

Italijanski fudbaler Mario Baloteli produžio je ugovor sa Nicom na još jednu sezonu, saopštio je francuski klub.  Mario Baloteli je odrastao? Potpisao novi ugovor i stavio fudbal ispred para! Najpametniji potez koji je mogao da povuče.

Fudbal 27.06.2017 | 20:00
Baloteli i sljedeće sezone u Nici!
Baloteli je u Nicu došao pre godinu dana kao slobodan igrač iz Liverpula i tada je potpisao ugovor do kraja sezone.

Prelazak u Nicu pokazao se kao pogodak jer je "oživeo" karijeru i dao 17 golova na 28 utakmica.

Nica je bila treća u francuskom prvenstvu i igraće kvalifikacije za Ligu šampiona.

Baloteli je bio na meti španskog Las Palmasa.

Ima ona izreka da je bolje odlučiti se za sigurnu varijantu i „vrapca u ruci pre nego na goluba na grani“. Izgleda da je i Mario Baloteli odrastao, pa je počeo tako da rezonuje. Kontroverzni napadač se odlučio za sigurnu varijantu, ne želeći da rizikuje sa novom neizvesnošću...

Baloteli je večeras potpisao novi ugovor sa Nicom pošto mu je aktuelni isticao za nekoliko dana. Baloteli je prošlog leta došao u Nicu iz Liverpula na jednogodišnju pozajmicu koja je imala rok do 30. juna kada se završavao i ugovor sa Redsima. Uspeo je da za jednu sezonu potpuno oživi i rehabilituje karijeru u Nici. Bio je jedan od najzaslužnijih za senzacionalan plasman Nice na treće mesto i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Opet je podsetio kakvim potencijalom raspolaže i zainteresovao mnoge klubove koji su videli šansu da ga angažuju kao slobodnog igrača.

Ali umesto odlaska u novu neizvesnost, Baloteli je ovoga puta dobro razmislio i izabrao sigurnost Nice. Danas je zvanično produžio ugovor, ali nija poznata dužina saradnje. Nica je samo samo saopštila da je Baloteli pristao na značajne finansijske žrtve. To znači da će imati manju platu od one koju mu je garantovao dosadašnji ugovor sa Liverpulom.

Stavio je sportske motive pre finansijskih i možda je ovo dovoljan dokaz da se nestašni dečko opametio i fokusirao samo na fudbal... 

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar