Истина око Боаћија...

Човек који га је довео у Звезду открива шта га још дели од потписивања уговора! Нападач из Гане жели да се одужи клубу са Маракане.

Фудбал 26.06.2017 | 09:15
Истина око Боаћија...
Ричмонд Боаћи је тренутно слободан играч после банкрота италијанске Латине са којом је имао уговор и из које је дошао на једноипогодишњу позајмицу у Црвену звезду.

После гашења Латине, он је аутоматски остао без уговора са Латином чиме је укинута и позајмица београдском клубу. Црвена звезда жели да га задржи после сјајне полусезоне у којој је дао 16 голова и профилисао се у најбољег играча. Српски клуб му нуди нови уговор по којем би био само њен, али голови у Звезди су му дигли цену на европском тржишту, па су се за њега заинтересовали и јачи клубови од Звезде.

Ипак, Боаћи има жељу да остане у Црвеној звезди и не инсистира на одласку у јачи клуб као што је то рекао његов менаџер Оливер Артур, у изјави за медије у Гани. Реч је о Артуровимизјавама које нису актуелне, “старе” су 15 дана и објављење су са дебелим закашњењем јер се ситуација од тада променила. 

Артур није једини менаџер Боаћија, већ интересе тамнопутог нападача као партнер заступа и агент Ивица Павловић који га је и довео у Београд. Павловић за наш портал открива је Боаћи јако близу потписивања уговора са црвено-белима.

“Боаћи је, у начелу, дао пристанак да остаје у Црвеној звезди. То је показао и доласком на припреме. Жели да се одужи црвено-белима за то што се овде вратио у фудбалски живот. Зато зели да остане, како би помогао екипи да освоји титулу и куп, односно пробао да се с њом пласира у групну фазу Лиге Европе”, рекао је Павловић за МОЗЗАРТ Спорт.

Дакле, осносвни предуслов за потписивање уговора је ту јер обе стране желе да се сарадња настави. Ветар у леђа новом уговору је и чињеница да Боаћи ужива у Београду.

“Други важан детаљ је што му се свиђа живот у Београду и сто је одлично прихваћен међу навијачима”.

Иако уговор још није потписан, Павловић тврди да су само детаљи у питању.

“Што се тиче новог уговора, он би требало да буде потписан у наредна два или три дана. До утакмице са Флоријаном. У начелу смо се договорили, остало је још да регулишемо ситнице. Између осталог да ли ће сарадња бити на три године “чисто” или на две плус једну. Плус још неки детаљи, али верујем да неће бити проблема и да Звезда добија одлично решење у шпицу на дужи период”, рекао је Павловић за МОЗЗАРТ Спорт.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар