Istina oko Boaćija...

Čovek koji ga je doveo u Zvezdu otkriva šta ga još deli od potpisivanja ugovora! Napadač iz Gane želi da se oduži klubu sa Marakane.

Fudbal 26.06.2017 | 09:15
Istina oko Boaćija...
Ričmond Boaći je trenutno slobodan igrač posle bankrota italijanske Latine sa kojom je imao ugovor i iz koje je došao na jednoipogodišnju pozajmicu u Crvenu zvezdu.

Posle gašenja Latine, on je automatski ostao bez ugovora sa Latinom čime je ukinuta i pozajmica beogradskom klubu. Crvena zvezda želi da ga zadrži posle sjajne polusezone u kojoj je dao 16 golova i profilisao se u najboljeg igrača. Srpski klub mu nudi novi ugovor po kojem bi bio samo njen, ali golovi u Zvezdi su mu digli cenu na evropskom tržištu, pa su se za njega zainteresovali i jači klubovi od Zvezde.

Ipak, Boaći ima želju da ostane u Crvenoj zvezdi i ne insistira na odlasku u jači klub kao što je to rekao njegov menadžer Oliver Artur, u izjavi za medije u Gani. Reč je o Arturovimizjavama koje nisu aktuelne, “stare” su 15 dana i objavljenje su sa debelim zakašnjenjem jer se situacija od tada promenila. 

Artur nije jedini menadžer Boaćija, već interese tamnoputog napadača kao partner zastupa i agent Ivica Pavlović koji ga je i doveo u Beograd. Pavlović za naš portal otkriva je Boaći jako blizu potpisivanja ugovora sa crveno-belima.

“Boaći je, u načelu, dao pristanak da ostaje u Crvenoj zvezdi. To je pokazao i dolaskom na pripreme. Želi da se oduži crveno-belima za to što se ovde vratio u fudbalski život. Zato zeli da ostane, kako bi pomogao ekipi da osvoji titulu i kup, odnosno probao da se s njom plasira u grupnu fazu Lige Evrope”, rekao je Pavlović za MOZZART Sport.

Dakle, osnosvni preduslov za potpisivanje ugovora je tu jer obe strane žele da se saradnja nastavi. Vetar u leđa novom ugovoru je i činjenica da Boaći uživa u Beogradu.

“Drugi važan detalj je što mu se sviđa život u Beogradu i sto je odlično prihvaćen među navijačima”.

Iako ugovor još nije potpisan, Pavlović tvrdi da su samo detalji u pitanju.

“Što se tiče novog ugovora, on bi trebalo da bude potpisan u naredna dva ili tri dana. Do utakmice sa Florijanom. U načelu smo se dogovorili, ostalo je još da regulišemo sitnice. Između ostalog da li će saradnja biti na tri godine “čisto” ili na dve plus jednu. Plus još neki detalji, ali verujem da neće biti problema i da Zvezda dobija odlično rešenje u špicu na duži period”, rekao je Pavlović za MOZZART Sport.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar