Италијански селектор признао: План нам је успио!

Ди Бјађо не крије да су пратили шта се дешава на другој утакмици између Чешке и Данске.

Фудбал 25.06.2017 | 18:15
Италијански селектор признао: План нам је успио!
Италија иде „руку под руку“ са вечерашњим ривалом Немачком у полуфинале ЕП за младе репрезентације у Пољској. И то после јединог резултата који је у датом моменту одговарао обема селекцијама како Словачка не би отишла као најбоља другопласирана екипа у полуфинале. Додуше, уз пораз Чешке која је евентуалном победом над Данском могла да елиминише Италијане.

Када је Данска повела против Чешке са 3:2, Италијанима и Немцима је постало јасно да са 1:0 иду у полуфинале, па су „повукли ручну“ и последњих десетак минута су статирали на терену. На опште незадовољство публике у Кракову која их је наградила звиждуцима за недостатак спортског духа...

После меча је и италијански селектор Луиђи Ди Бјађо признао да су после 1:0 више пратили шта се дешава на дуелу Данске и Чешке.

„Победили смо, али знамо да су критике део овог посла. Сада нам преостаје да видимо где смо грешили и да извучемо поуке. Играли смо против веома јаке екипе и циљ је био да поведемо 1:0, па да онда пqатимо шта се дешава на другој утакмици. Успели смо у тој мисији“, рекао је Ди Бјађо. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар