Italijanski selektor priznao: Plan nam je uspio!

Di Bjađo ne krije da su pratili šta se dešava na drugoj utakmici između Češke i Danske.

Fudbal 25.06.2017 | 18:15
Italijanski selektor priznao: Plan nam je uspio!
Italija ide „ruku pod ruku“ sa večerašnjim rivalom Nemačkom u polufinale EP za mlade reprezentacije u Poljskoj. I to posle jedinog rezultata koji je u datom momentu odgovarao obema selekcijama kako Slovačka ne bi otišla kao najbolja drugoplasirana ekipa u polufinale. Doduše, uz poraz Češke koja je eventualnom pobedom nad Danskom mogla da eliminiše Italijane.

Kada je Danska povela protiv Češke sa 3:2, Italijanima i Nemcima je postalo jasno da sa 1:0 idu u polufinale, pa su „povukli ručnu“ i poslednjih desetak minuta su statirali na terenu. Na opšte nezadovoljstvo publike u Krakovu koja ih je nagradila zvižducima za nedostatak sportskog duha...

Posle meča je i italijanski selektor Luiđi Di Bjađo priznao da su posle 1:0 više pratili šta se dešava na duelu Danske i Češke.

„Pobedili smo, ali znamo da su kritike deo ovog posla. Sada nam preostaje da vidimo gde smo grešili i da izvučemo pouke. Igrali smo protiv veoma jake ekipe i cilj je bio da povedemo 1:0, pa da onda pqatimo šta se dešava na drugoj utakmici. Uspeli smo u toj misiji“, rekao je Di Bjađo. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar