Ливерпул одбио 9.100.000 за Марковића!

Кошаркашка легенда га води у Турску?! Понуда је укључивала и додатне бонуде, али узалуд.

Фудбал 26.06.2017 | 22:30
Ливерпул одбио 9.100.000 за Марковића!
По доласку у Вотфорд, нови тренер Марко Силва је пред управу клуба поставио као један од приоритета довођење Лазара Марковића.

Португалски стручњак је велики поштовалац Марковићевих квалитета, још откако је Лазар играо у Бенфики. Прошле зиме је Силва одмах по доласку у Хал Сити инсистирао на довођењу Марковића на позајмицу и успео је у томе. Рехабилитовао је каријеру брзоногог Чачанина, а Хал Сити је са Марковићем и Силвом био надомак чудесног спасења у Премијер лиги. Нису успели, али су Силва и Марковић оставили сјајан утисак. Марковић се после истека позајмице вратио у Ливерпул, Силва је преузео Вотфорд и сада жели да опет наставе сарадњу.

Према информацијама са Острва, Вотфордов менаџер је изашао са конкретним предлогом Ливерпулу: Понудио је 8.000.000 фунти одмах (9.100.000 евра) плус 2.000.000 фунти на име евентуалних бонуса што би трансфер подигло на 11.400.000 евра. Међутим, Ливерпул је одбио... Редси сматрају да је то мало за Србина којег су пре три године платили Бенфики чак 25.000.000 евра.

Као могући купци Марковића су се помињали Фенербахче и Зенит, али сада је искочила још једна занимљива опција. Према писању турских медија, легендарни кошаркаш Мирсад Јаховић(Туркџан) је понудио Лазара тамошњем прволигашу Трабзону?! Наиме, један од најбољих скакача у историји европске кошарке је почео да се бави послом фудбалског агнета и прошлог лета је био један од најзалсужнијих за прелазак Луиса Ибањеза из Црвене звезде у Трабзон. Очигледно да има блиске везе са српским фудбалом и Трабзоном па је наумио да одради још један велики трансфер. Био је на састанку са Трабзоновим председником Мухаремом Устом и предложио му куповину Марковића.  

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар