Liverpul odbio 9.100.000 za Markovića!

Košarkaška legenda ga vodi u Tursku?! Ponuda je uključivala i dodatne bonude, ali uzalud.

Fudbal 26.06.2017 | 22:30
Liverpul odbio 9.100.000 za Markovića!
Po dolasku u Votford, novi trener Marko Silva je pred upravu kluba postavio kao jedan od prioriteta dovođenje Lazara Markovića.

Portugalski stručnjak je veliki poštovalac Markovićevih kvaliteta, još otkako je Lazar igrao u Benfiki. Prošle zime je Silva odmah po dolasku u Hal Siti insistirao na dovođenju Markovića na pozajmicu i uspeo je u tome. Rehabilitovao je karijeru brzonogog Čačanina, a Hal Siti je sa Markovićem i Silvom bio nadomak čudesnog spasenja u Premijer ligi. Nisu uspeli, ali su Silva i Marković ostavili sjajan utisak. Marković se posle isteka pozajmice vratio u Liverpul, Silva je preuzeo Votford i sada želi da opet nastave saradnju.

Prema informacijama sa Ostrva, Votfordov menadžer je izašao sa konkretnim predlogom Liverpulu: Ponudio je 8.000.000 funti odmah (9.100.000 evra) plus 2.000.000 funti na ime eventualnih bonusa što bi transfer podiglo na 11.400.000 evra. Međutim, Liverpul je odbio... Redsi smatraju da je to malo za Srbina kojeg su pre tri godine platili Benfiki čak 25.000.000 evra.

Kao mogući kupci Markovića su se pominjali Fenerbahče i Zenit, ali sada je iskočila još jedna zanimljiva opcija. Prema pisanju turskih medija, legendarni košarkaš Mirsad Jahović(Turkdžan) je ponudio Lazara tamošnjem prvoligašu Trabzonu?! Naime, jedan od najboljih skakača u istoriji evropske košarke je počeo da se bavi poslom fudbalskog agneta i prošlog leta je bio jedan od najzalsužnijih za prelazak Luisa Ibanjeza iz Crvene zvezde u Trabzon. Očigledno da ima bliske veze sa srpskim fudbalom i Trabzonom pa je naumio da odradi još jedan veliki transfer. Bio je na sastanku sa Trabzonovim predsednikom Muharemom Ustom i predložio mu kupovinu Markovića.  

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar