Хесе, сине, да се не љубимо!

Лас Палмас вратио Пари Сен Жермену несташног нападача.

Фудбал 28.06.2017 | 09:00
Хесе, сине, да се не љубимо!
Годину дана је дугачак период, посебно у фудбалу. Прошло је равно 12 месеци откако је Хесе Родригез поптисао уговор са Пари Сен Жерменом у који је отишао из Реала за 25.000.000 евра. 

Требало је то да буде трансфер из снова и потврда квалитета бисера са Канарских острва, али је негде запело. Хесе је пропао у Пари Сен Жермену, потом је отишао на позајмицу у Лас Палмас, али се ни тамо није снашао.

Тако бар сматрају у редовима шпанског прволигаша где су одбацили могућност да откупе Хесеа од Светаца. Иако се нападач надао у јануару да ће се трајно вратити у клуб у којем је направио прве фудбалске кораке и пронаћи стару форму која га је учинила једним од највећих шпанских бисера, само три гола и асистенција на 13 наступа били су премало.

Штавише, Хесеу је током боравка у Лас Палмасу фалила и дисциплина, а више су га занимали ноћни живот и музика него сам фудбал, па је добио корпу. Зато ће почетком јула морати да се врати у Париз и размотри даље кораке, али је јасно да је већ сада у великом проблему.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар