Hese, sine, da se ne ljubimo!

Las Palmas vratio Pari Sen Žermenu nestašnog napadača.

Fudbal 28.06.2017 | 09:00
Hese, sine, da se ne ljubimo!
Godinu dana je dugačak period, posebno u fudbalu. Prošlo je ravno 12 meseci otkako je Hese Rodrigez poptisao ugovor sa Pari Sen Žermenom u koji je otišao iz Reala za 25.000.000 evra. 

Trebalo je to da bude transfer iz snova i potvrda kvaliteta bisera sa Kanarskih ostrva, ali je negde zapelo. Hese je propao u Pari Sen Žermenu, potom je otišao na pozajmicu u Las Palmas, ali se ni tamo nije snašao.

Tako bar smatraju u redovima španskog prvoligaša gde su odbacili mogućnost da otkupe Hesea od Svetaca. Iako se napadač nadao u januaru da će se trajno vratiti u klub u kojem je napravio prve fudbalske korake i pronaći staru formu koja ga je učinila jednim od najvećih španskih bisera, samo tri gola i asistencija na 13 nastupa bili su premalo.

Štaviše, Heseu je tokom boravka u Las Palmasu falila i disciplina, a više su ga zanimali noćni život i muzika nego sam fudbal, pa je dobio korpu. Zato će početkom jula morati da se vrati u Pariz i razmotri dalje korake, ali je jasno da je već sada u velikom problemu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar