Лаказет у Арсеналу за 50.000.000?!

Изгледа да је договорено?! Нападач Лиона по свој прилици наставља каријеру на Острву.

Фудбал 25.06.2017 | 22:30
Лаказет у Арсеналу за 50.000.000?!
Александре Лаказет (26) је сви ближи Премијер лиги. 

Прва звезда француског клуба требало би почетком следеће недеље да долети у Лондон на лекарске прегледе и потписивање уговора са Тобџијама, а бројни француски медији, међу којима предњачи добро обавештени Радио Монте Карло, јављају да ће трансфер износити чак 50.000.000 евра.

То је, наиме, сума која задовољава прохтеве председника Лиона Жана-Мишела Оле који је у интензтивном конатакту са Арсеном Венгером последњих сати, како би сви детаљи трансфера француског репрезентативца били што пре утаначени. Ставови два клуба доста су приближени, а конкретна реализација се очекује почетком наредне недеље, чим се Лаказетврати с одмора.

Нападач Лиона тренутно је далеко од Европе, али је наводно изузетно загрејан за трансфер у Арсенал, иако, према наводима РМЦ-а не одбија ни могућност да се пресели у неки други клуб, као што је Атлетико из Мадрида који га такође жели. Ипак, како Јорганџије не могу да плате 50.000.000 евра, све је извесније да ће Лаказет постати друго појачање Тобџија овога лета.

Подсетимо, пре њега уговор са екипом Арсена Венгера потписао је леви бек Сеад Колашинац који је стигао из Шалкеа као слободан играч.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес)

Коментари / 0

Оставите коментар