Lakazet u Arsenalu za 50.000.000?!

Izgleda da je dogovoreno?! Napadač Liona po svoj prilici nastavlja karijeru na Ostrvu.

Fudbal 25.06.2017 | 22:30
Lakazet u Arsenalu za 50.000.000?!
Aleksandre Lakazet (26) je svi bliži Premijer ligi. 

Prva zvezda francuskog kluba trebalo bi početkom sledeće nedelje da doleti u London na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Tobdžijama, a brojni francuski mediji, među kojima prednjači dobro obavešteni Radio Monte Karlo, javljaju da će transfer iznositi čak 50.000.000 evra.

To je, naime, suma koja zadovoljava prohteve predsednika Liona Žana-Mišela Ole koji je u intenztivnom konataktu sa Arsenom Vengerom poslednjih sati, kako bi svi detalji transfera francuskog reprezentativca bili što pre utanačeni. Stavovi dva kluba dosta su približeni, a konkretna realizacija se očekuje početkom naredne nedelje, čim se Lakazetvrati s odmora.

Napadač Liona trenutno je daleko od Evrope, ali je navodno izuzetno zagrejan za transfer u Arsenal, iako, prema navodima RMC-a ne odbija ni mogućnost da se preseli u neki drugi klub, kao što je Atletiko iz Madrida koji ga takođe želi. Ipak, kako Jorgandžije ne mogu da plate 50.000.000 evra, sve je izvesnije da će Lakazet postati drugo pojačanje Tobdžija ovoga leta.

Podsetimo, pre njega ugovor sa ekipom Arsena Vengera potpisao je levi bek Sead Kolašinac koji je stigao iz Šalkea kao slobodan igrač.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images)

Komentari / 0

Ostavite komentar