Хадерсфилд части највјерније навијаче!

Џабе улаз на мечеве Премијер лиге! Обећање је обећање. . . !

Фудбал 26.06.2017 | 08:00
Хадерсфилд части највјерније навијаче!
Ако немате клуб који симпатишете у Премијер лиги, ево прилике да се одлучите за један. Новајлију Хадерсфилд Таун. По много чему су Теријери из Јоркшира другачији од осталих премијерлигаша, а најважнија ствар је поштовање својих навијача.

Председник Дин Хојл (на фотографији) не гледа најверније фанове само као потрошаче, као људе који ће остављати новац у касу сваког викенда, па отуда и занимљива одлука да највернијим навијачима омогући да наредне сезоне гледају утакмице за џабе, односно за свега пет фунти. Да, добро сте прочитали, карта за утакмицу са Челсијем, Тотенхемом или Манчестер Јунајтедом износиће око шест евра, што је незамисливо за услове на Острву, где је гледање топ фудбала папрено скупо.

Разлог је обећање које је председник Теријера дао групи од 4.000 навијача који су купили сезонске карте у сезони 2009/10 када је он преузео клуб, а овај тим играо у (Лиги 1) трећој лиги. Тада је обећао да ће тим људима омогућити да гледају топ фудбал за „петака“, уколико врати Теријере у елиту што му је пошло за руком осам година касније.

За то се побринуо млади тренер Дејвид Вагнер који је прошлог месеца кроз плеј-оф одвео Хадерсфилд у Премијер лигу, први пут после 45 година.

„Преко 4.000 навијача који су имали сезонске карте на почетку владавине Дина Хојла, добиће мејл током недеље. Председник је дао „премијерлигашко обећање“ пре седам година да ће, када уђу у елиту, тим људима омогућити сезонску карту од 100 фунти (113 евра) и време је да испуни то обећање. Такође, сваки навијач ће добити специјалну захвалницу за дугогодишњу подршку и верност клубу“, наводи се у саопштењу Хадерсфилда које је објављено на сајту.

Очигледно је да у овом клубу владају другачија правила, да се не трчи за парама. Уосталом како описати другачије овако приступачне цене и сезонских и појединачних карата.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар