Hadersfild časti najvjernije navijače!

Džabe ulaz na mečeve Premijer lige! Obećanje je obećanje. . . !

Fudbal 26.06.2017 | 08:00
Hadersfild časti najvjernije navijače!
Ako nemate klub koji simpatišete u Premijer ligi, evo prilike da se odlučite za jedan. Novajliju Hadersfild Taun. Po mnogo čemu su Terijeri iz Jorkšira drugačiji od ostalih premijerligaša, a najvažnija stvar je poštovanje svojih navijača.

Predsednik Din Hojl (na fotografiji) ne gleda najvernije fanove samo kao potrošače, kao ljude koji će ostavljati novac u kasu svakog vikenda, pa otuda i zanimljiva odluka da najvernijim navijačima omogući da naredne sezone gledaju utakmice za džabe, odnosno za svega pet funti. Da, dobro ste pročitali, karta za utakmicu sa Čelsijem, Totenhemom ili Mančester Junajtedom iznosiće oko šest evra, što je nezamislivo za uslove na Ostrvu, gde je gledanje top fudbala papreno skupo.

Razlog je obećanje koje je predsednik Terijera dao grupi od 4.000 navijača koji su kupili sezonske karte u sezoni 2009/10 kada je on preuzeo klub, a ovaj tim igrao u (Ligi 1) trećoj ligi. Tada je obećao da će tim ljudima omogućiti da gledaju top fudbal za „petaka“, ukoliko vrati Terijere u elitu što mu je pošlo za rukom osam godina kasnije.

Za to se pobrinuo mladi trener Dejvid Vagner koji je prošlog meseca kroz plej-of odveo Hadersfild u Premijer ligu, prvi put posle 45 godina.

„Preko 4.000 navijača koji su imali sezonske karte na početku vladavine Dina Hojla, dobiće mejl tokom nedelje. Predsednik je dao „premijerligaško obećanje“ pre sedam godina da će, kada uđu u elitu, tim ljudima omogućiti sezonsku kartu od 100 funti (113 evra) i vreme je da ispuni to obećanje. Takođe, svaki navijač će dobiti specijalnu zahvalnicu za dugogodišnju podršku i vernost klubu“, navodi se u saopštenju Hadersfilda koje je objavljeno na sajtu.

Očigledno je da u ovom klubu vladaju drugačija pravila, da se ne trči za parama. Uostalom kako opisati drugačije ovako pristupačne cene i sezonskih i pojedinačnih karata.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar