Исповест бившег нападача Ситија...

После дуела са Видићем било је доста модрица, имао је ненормалну снагу! Бразилац Жо добро памти жестоке мечеве у којима је морао да стане на црту српском дефанзивцу.

Фудбал 25.06.2017 | 17:00
Исповест бившег нападача Ситија...
Бразилски нападач Жо један је од играча који на Етихаду није оправдао очекивања, нити уложени новац. Манчестер Сити је за његову куповину из ЦСКА издвојио 24.000.000 евра, а његов учинак у редовима Грађана гласио је - 35 утакмица и осам голова. Премало за голгетера којег су медији у једном тренутку дизали у небеса.

Ипак, то садашњег играча Коринтијанса није спречило да из Премијерлиге са собом понесе бројне успомене, а не баш пријатне имао је из окршаја са легендарним штоперима Манчестер јунајтеда Ријом Фердинандом и Немањом Видићем.

„Фердинанд је невероватан, увек се добро позиционира и игра са много снаге и воље.Немања Видић је имао ненормалну снагу. Када смо играли један против другог, било је много модрица после утакмице”, поручио је Жо.

Бразилац је после одласка из Енглеске, где је носио још и дрес Евертона, играо у домовини са Интерснасионал и Атлетико Мадрид, после тога се одлучио на две егзотичне дестинације Ал Шабаб и Ђијангсу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар