Ispovest bivšeg napadača Sitija...

Posle duela sa Vidićem bilo je dosta modrica, imao je nenormalnu snagu! Brazilac Žo dobro pamti žestoke mečeve u kojima je morao da stane na crtu srpskom defanzivcu.

Fudbal 25.06.2017 | 17:00
Ispovest bivšeg napadača Sitija...
Brazilski napadač Žo jedan je od igrača koji na Etihadu nije opravdao očekivanja, niti uloženi novac. Mančester Siti je za njegovu kupovinu iz CSKA izdvojio 24.000.000 evra, a njegov učinak u redovima Građana glasio je - 35 utakmica i osam golova. Premalo za golgetera kojeg su mediji u jednom trenutku dizali u nebesa.

Ipak, to sadašnjeg igrača Korintijansa nije sprečilo da iz Premijerlige sa sobom ponese brojne uspomene, a ne baš prijatne imao je iz okršaja sa legendarnim štoperima Mančester junajteda Rijom Ferdinandom i Nemanjom Vidićem.

„Ferdinand je neverovatan, uvek se dobro pozicionira i igra sa mnogo snage i volje.Nemanja Vidić je imao nenormalnu snagu. Kada smo igrali jedan protiv drugog, bilo je mnogo modrica posle utakmice”, poručio je Žo.

Brazilac je posle odlaska iz Engleske, gde je nosio još i dres Evertona, igrao u domovini sa Intersnasional i Atletiko Madrid, posle toga se odlučio na dve egzotične destinacije Al Šabab i Đijangsu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar