ЕП до 21: Шпанци драстично мијењају тим за Србију!

У разговору са новинарима реномираних дневника “Марке” и “Ас” из Мадрида чули смо да у првој постави на мечу против Србије не треба очекивати највеће звезде Фурије.

Фудбал 23.06.2017 | 16:45
ЕП до 21: Шпанци драстично мијењају тим за Србију!
Шпанија је први фаворит за освајање Европског првенства за младе, али ће против репрезентације Србије на терен изаћи играчи који су имали мање улоге у прва два меча, док би главни играчи Фурије требало да одмарају на овом мечу и можда добију шансу пред крај утакмице, зависно од резултата.

Шансу наши момци свакако да траже у чињеници да ће Фурија на терен изаћи у мало је рећи комбинованом саставу. Они су већ обезбедили пласман у полуфинале.

То се пре свега односи на Марка Асенсија (Реал Мадрид) који је добио много удараца на прва два меча и реално је да остане на клупи на почетку меча како би се добро припремио за полуфинале. Доста се истрошио, физички није још на том нивоу да би могао да игра и мечеве које не мора, па ће прва сабља Алберта Селадеса добити прилику да акумулира енергију.

Исто би требало да важи и за остале главне играче - Ђерара Делоуфеуа (Милан), вероватно иСаула Њигеза (Атлетико Мадрида), а предвиђа се да ће бити промена и на голу Шпаније где ће Кепу Аризабалагу (Атлетик Билбао) заменити Пау Лопез (Еспањол). У нападу се уместоСандра Рамиреза (Малага) очекује Борха Мајорал (Реал Мадрид).

Ектор Бељерин (Арсенал) би такође требало да одмара, а на његово место ће фудбалер Реал Сосиједада Одриозола. Практично ће Орлићи играти против друге поставе Шпаније, ако се ова предвиђања шпанских новинара покажу као исправна. Није искључено да ће се Селадес одлучити да остави једног од носећих играча на терену чисто да се осигура.

Наравно, и у том “другом” ешалону су феноменални играчи попут Дениса Суареза(Барселона), Ињакија Вилијамса (Атлетик Билбао), Ојарзабала (Сосиједад) и Борхе Мајорала. Биће тешко и против њих, поготово зато што ће имати велики мотив да се покажу пред селектором и понуде му се као опција за завршницу турнира. Са гледишта мотива, ово чак и није добро по Орлиће.

Наравно, када је квалитет у питању - и те како јесте.

Предвиђени састав Шпаније: Пау Лопез - Одриозола, Гонзалес, Џони, Гаја - Мерино, Солер, Денис Суарез - Ињаки Вилијамс, Ојарзабал, Борха Мајорал.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар