EP do 21: Španci drastično mijenjaju tim za Srbiju!

U razgovoru sa novinarima renomiranih dnevnika “Marke” i “As” iz Madrida čuli smo da u prvoj postavi na meču protiv Srbije ne treba očekivati najveće zvezde Furije.

Fudbal 23.06.2017 | 16:45
EP do 21: Španci drastično mijenjaju tim za Srbiju!
Španija je prvi favorit za osvajanje Evropskog prvenstva za mlade, ali će protiv reprezentacije Srbije na teren izaći igrači koji su imali manje uloge u prva dva meča, dok bi glavni igrači Furije trebalo da odmaraju na ovom meču i možda dobiju šansu pred kraj utakmice, zavisno od rezultata.

Šansu naši momci svakako da traže u činjenici da će Furija na teren izaći u malo je reći kombinovanom sastavu. Oni su već obezbedili plasman u polufinale.

To se pre svega odnosi na Marka Asensija (Real Madrid) koji je dobio mnogo udaraca na prva dva meča i realno je da ostane na klupi na početku meča kako bi se dobro pripremio za polufinale. Dosta se istrošio, fizički nije još na tom nivou da bi mogao da igra i mečeve koje ne mora, pa će prva sablja Alberta Seladesa dobiti priliku da akumulira energiju.

Isto bi trebalo da važi i za ostale glavne igrače - Đerara Deloufeua (Milan), verovatno iSaula Njigeza (Atletiko Madrida), a predviđa se da će biti promena i na golu Španije gde će Kepu Arizabalagu (Atletik Bilbao) zameniti Pau Lopez (Espanjol). U napadu se umestoSandra Ramireza (Malaga) očekuje Borha Majoral (Real Madrid).

Ektor Beljerin (Arsenal) bi takođe trebalo da odmara, a na njegovo mesto će fudbaler Real Sosijedada Odriozola. Praktično će Orlići igrati protiv druge postave Španije, ako se ova predviđanja španskih novinara pokažu kao ispravna. Nije isključeno da će se Selades odlučiti da ostavi jednog od nosećih igrača na terenu čisto da se osigura.

Naravno, i u tom “drugom” ešalonu su fenomenalni igrači poput Denisa Suareza(Barselona), Injakija Vilijamsa (Atletik Bilbao), Ojarzabala (Sosijedad) i Borhe Majorala. Biće teško i protiv njih, pogotovo zato što će imati veliki motiv da se pokažu pred selektorom i ponude mu se kao opcija za završnicu turnira. Sa gledišta motiva, ovo čak i nije dobro po Orliće.

Naravno, kada je kvalitet u pitanju - i te kako jeste.

Predviđeni sastav Španije: Pau Lopez - Odriozola, Gonzales, Džoni, Gaja - Merino, Soler, Denis Suarez - Injaki Vilijams, Ojarzabal, Borha Majoral.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar