Вучић и Колинда у четири ока

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је данас, након састанка са хрватском колегиницом Колиндом Грабар-Китаровић, да вјерује да се односи двије државе и два народа могу "како-тако" поправити до краја године.

Србија 23.06.2017 | 15:45
Вучић и Колинда у четири ока
Вучић је новинарима рекао да је са Грабар-Китаровић разговарао о конкретним проблемима, и да је веома задовољан састанком.

Додајући да ће ускоро отпутовати у Дубровник, Вучић је рекао да ће тамо наставити разговоре са хрватском предсједницом.

"И да не бисмо журили, није то једноставно, имамо много тога што оптерећује наше односе, али верујем да у наредних шест месеци, односно до краја године, можемо да достигнемо значајније резултате, који би значили и Србима у Хрватској, Хрватима у Србији, који би значили какво-такво поправљање билатералних односа између Србије и Хрватске, али и у цјелини, између Срба и Хрвата”, рекао је Вучић кратко новинарима након састанка.

Предсједник Србије Александар Вучић састао се данас у Београду са предсједницом Хрватске Колиндом Грабар-Китаровић, која је допутовала ради учешћа на свечаности поводом инаугурације Вучића као шефа државе.

Вучић је при сусрету пожелио добродошлицу хрватској колегиници, а Грабар-Китаровић му је срдачно честитала на избору за предсједника Србије и пожељала му много успјеха, додајући да се нада да ће то бити на добробит два народа и двије државе.

Вучић јој је захвалио на присуству свечаности поводом инаугурације.

Извор: Агенције

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Брод

23.06.2017 14:09

Засто је није примио Сесељ ? Имао си паметнијег посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

23.06.2017 15:14

Јако си писмен и паметан !

Name

yугословен

23.06.2017 14:25

ХОЦЕ ЛИ ДОДИК ДОЦИ БАКИР И МЛАДЕН ВЕЦ СТИГЛИ И ЦЕСТИТАЛИ МОЗДА НЕМА ГОРИВА У АВИОНУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдблука

23.06.2017 15:52

Досла по цоколадицу...

ОДГОВОРИТЕ