Vučić i Kolinda u četiri oka

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon sastanka sa hrvatskom koleginicom Kolindom Grabar-Kitarović, da vjeruje da se odnosi dvije države i dva naroda mogu "kako-tako" popraviti do kraja godine.

Srbija 23.06.2017 | 15:45
Vučić i Kolinda u četiri oka
Vučić je novinarima rekao da je sa Grabar-Kitarović razgovarao o konkretnim problemima, i da je veoma zadovoljan sastankom.

Dodajući da će uskoro otputovati u Dubrovnik, Vučić je rekao da će tamo nastaviti razgovore sa hrvatskom predsjednicom.

"I da ne bismo žurili, nije to jednostavno, imamo mnogo toga što opterećuje naše odnose, ali verujem da u narednih šest meseci, odnosno do kraja godine, možemo da dostignemo značajnije rezultate, koji bi značili i Srbima u Hrvatskoj, Hrvatima u Srbiji, koji bi značili kakvo-takvo popravljanje bilateralnih odnosa između Srbije i Hrvatske, ali i u cjelini, između Srba i Hrvata”, rekao je Vučić kratko novinarima nakon sastanka.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa predsjednicom Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović, koja je doputovala radi učešća na svečanosti povodom inauguracije Vučića kao šefa države.

Vučić je pri susretu poželio dobrodošlicu hrvatskoj koleginici, a Grabar-Kitarović mu je srdačno čestitala na izboru za predsjednika Srbije i poželjala mu mnogo uspjeha, dodajući da se nada da će to biti na dobrobit dva naroda i dvije države.

Vučić joj je zahvalio na prisustvu svečanosti povodom inauguracije.

Izvor: Agencije

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Brod

23.06.2017 14:09

Zasto je nije primio Seselj ? Imao si pametnijeg posla.

ODGOVORITE
Name

re

23.06.2017 15:14

Jako si pismen i pametan !

Name

yugosloven

23.06.2017 14:25

HOCE LI DODIK DOCI BAKIR I MLADEN VEC STIGLI I CESTITALI MOZDA NEMA GORIVA U AVIONU

ODGOVORITE
Name

cdbluka

23.06.2017 15:52

Dosla po cokoladicu...

ODGOVORITE