Николићев Видеотон перфектан - 4/4!

Шћеповић срушио учесника Лиге шампиона! Бивши тренер Партизана на припремама са новим клубом ниже тријумфе, а екипа није примила ни гол!

Фудбал 23.06.2017 | 12:15
Николићев Видеотон перфектан - 4/4!
Екипа Видеотона под српским тренером Марком Николићем игра сјајно у припремном периоду. Мађарски вицешампион уписао је све четири победе на припремама у Аустрији и то без примљеног гола, а последња је дошла против прошлосезонског учесника Лиге шампиона, Ростова.

А стрелац јединог поготка на утакмици која је одиграна у аустријском Штегербаху био је некадашњи нападач Партизана Марко Шћеповић у 71. минуту. Он је противничку мрежу затресао ударцем главом, после центаршута са десне стране.

Иначе, прву победу на припремама Видеотон је уписао против албанског Скендербега и тада је стрелац за мађарску екипу био Шћеповић.

Добру голгетерску форму овај фудбалер потврдио је и у победи над словачким Ружомбероком од 3:0. Тада је дао први погодак, други је постигао Данко Лазовић, док је трећи био аутогол.

Трећу контролну победу Николићева екипа остварила је против хрватског Интера из Запрешића, било је 2:0, а на овој утакмици српски фудбалери се нису уписали у стрелце.

Иначе, меч са Ростовом је за Видеотон био генерална проба пред квалификације за Лигу Евопре. Мађарски клуб ће у првом колу за седам дана играти против малтешког Балзана.

“Ово је био наш најјачи ривал на припремама. Ростов је прошле сезоне играо са Манчестер Јунајтедом у нокаут фази Лиге Европе. Срећан сам због резултата, иако су услови за игру били тешки. Одиграли смо четири меча, победили смо четири пута и нисмо прими гол. Наравно, морамо да порадимо на још неким стварима. Спремни смо за почетак квалификација за Лигу Европе“, рекао је Николић за клупски сајт. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар