Nikolićev Videoton perfektan - 4/4!

Šćepović srušio učesnika Lige šampiona! Bivši trener Partizana na pripremama sa novim klubom niže trijumfe, a ekipa nije primila ni gol!

Fudbal 23.06.2017 | 12:15
Nikolićev Videoton perfektan - 4/4!
Ekipa Videotona pod srpskim trenerom Markom Nikolićem igra sjajno u pripremnom periodu. Mađarski vicešampion upisao je sve četiri pobede na pripremama u Austriji i to bez primljenog gola, a poslednja je došla protiv prošlosezonskog učesnika Lige šampiona, Rostova.

A strelac jedinog pogotka na utakmici koja je odigrana u austrijskom Štegerbahu bio je nekadašnji napadač Partizana Marko Šćepović u 71. minutu. On je protivničku mrežu zatresao udarcem glavom, posle centaršuta sa desne strane.

Inače, prvu pobedu na pripremama Videoton je upisao protiv albanskog Skenderbega i tada je strelac za mađarsku ekipu bio Šćepović.

Dobru golgetersku formu ovaj fudbaler potvrdio je i u pobedi nad slovačkim Ružomberokom od 3:0. Tada je dao prvi pogodak, drugi je postigao Danko Lazović, dok je treći bio autogol.

Treću kontrolnu pobedu Nikolićeva ekipa ostvarila je protiv hrvatskog Intera iz Zaprešića, bilo je 2:0, a na ovoj utakmici srpski fudbaleri se nisu upisali u strelce.

Inače, meč sa Rostovom je za Videoton bio generalna proba pred kvalifikacije za Ligu Evopre. Mađarski klub će u prvom kolu za sedam dana igrati protiv malteškog Balzana.

“Ovo je bio naš najjači rival na pripremama. Rostov je prošle sezone igrao sa Mančester Junajtedom u nokaut fazi Lige Evrope. Srećan sam zbog rezultata, iako su uslovi za igru bili teški. Odigrali smo četiri meča, pobedili smo četiri puta i nismo primi gol. Naravno, moramo da poradimo na još nekim stvarima. Spremni smo za početak kvalifikacija za Ligu Evrope“, rekao je Nikolić za klupski sajt. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar