Бајерн је побиједио: Јулијан Брант ипак долази!

Бајер из Леверкузена сатеран у ћошак и на крају је морао да попусти.

Фудбал 25.06.2017 | 08:00
Бајерн је побиједио: Јулијан Брант ипак долази!
Можете да се опирете, да одбијате, да јавно показујете своју љубав према клубу у којем тренутно играте. Али, ако иоле вредите у немачком фудбалу, на крају ћете сигурно да завршите у Бајерну! И да, Бајерн је поново изашао као победник. Овог пута за - Јулијана Бранта!

Трансфер о којем се навелико причало још у априлу, сада је изгледа дефинитивно добио своје завршно поглавље. Мада је још и тада било најава да је посао завршен, касније је Брантов отац поручио да никаквог договора нема. Можда тада није било, али добро обавештени дневни лист ТЗ јавља да ће Бајерн добити Бранта јуна 2018. године. 

Стрпљиво су вребали челници немачког шампиона и чекали своју прилику. Искористили су чињеницу да Брант не жели да продужи уговор и онда Аспиринџије сатерали у ћошак. Бајер је морао да прихвати продају по откупној клаузули од 20.000.000 евра наредног лета, јер би у супротном клуб дошао у ситуацију да највећег бисера изгуби без цента обештећења. 

У међувремену, наводи се, Бајерн је лако завршио и преговоре са Брантом, који ће наредног лета парафирати петогодишњу сарадњу с минхенским гигантом. 

Брант је, додуше, имао слабу сезону у Бајеру, али је на крају ипак успео да се избори за место у постави репрезентације Немачке, која се у Русији бори за трофеј на овогодишњем Купу Кофедерација. 

Бајерн наставља своју познату политику „отимања“ играча највећој конкуренцији. И јако је успешан у томе. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар