Bajern je pobijedio: Julijan Brant ipak dolazi!

Bajer iz Leverkuzena sateran u ćošak i na kraju je morao da popusti.

Fudbal 25.06.2017 | 08:00
Bajern je pobijedio: Julijan Brant ipak dolazi!
Možete da se opirete, da odbijate, da javno pokazujete svoju ljubav prema klubu u kojem trenutno igrate. Ali, ako iole vredite u nemačkom fudbalu, na kraju ćete sigurno da završite u Bajernu! I da, Bajern je ponovo izašao kao pobednik. Ovog puta za - Julijana Branta!

Transfer o kojem se naveliko pričalo još u aprilu, sada je izgleda definitivno dobio svoje završno poglavlje. Mada je još i tada bilo najava da je posao završen, kasnije je Brantov otac poručio da nikakvog dogovora nema. Možda tada nije bilo, ali dobro obavešteni dnevni list TZ javlja da će Bajern dobiti Branta juna 2018. godine. 

Strpljivo su vrebali čelnici nemačkog šampiona i čekali svoju priliku. Iskoristili su činjenicu da Brant ne želi da produži ugovor i onda Aspirindžije saterali u ćošak. Bajer je morao da prihvati prodaju po otkupnoj klauzuli od 20.000.000 evra narednog leta, jer bi u suprotnom klub došao u situaciju da najvećeg bisera izgubi bez centa obeštećenja. 

U međuvremenu, navodi se, Bajern je lako završio i pregovore sa Brantom, koji će narednog leta parafirati petogodišnju saradnju s minhenskim gigantom. 

Brant je, doduše, imao slabu sezonu u Bajeru, ali je na kraju ipak uspeo da se izbori za mesto u postavi reprezentacije Nemačke, koja se u Rusiji bori za trofej na ovogodišnjem Kupu Kofederacija. 

Bajern nastavlja svoju poznatu politiku „otimanja“ igrača najvećoj konkurenciji. I jako je uspešan u tome. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar